Gunbot
Gunbot

Sizin yerinize ticaret yapan kripto botuyla tanışın: Gunbot

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para endüstrisi pek çoğunun ciddi kazançlar elde ettiği, bazılarının dolandırıcılığa kurban gittiği fakat nihayetinde akıllıca davrananların kazandığı bir sektör olarak uzun süredir hayatımızda. Peki sizin yerinize akıllıca düşünüp hoşunuza giden stratejilerle otomatik olarak yatırım yapan bir sistemden bahsetsek ne düşünürdünüz? Hoşunuza gittiğini şimdiden duyar gibiyiz. Bugün size, otomatik bir kripto ticaret botundan bahsedeceğiz: Gunbot.

Bollinger Bands, Stepgain, Ping Pong, Ichimoku, TSSL ve daha birçoğu gibi çok iyi bilinen ticaret stratejilerini uygulayabilen otomatik ticaret botu Gunbot, onu ticaret tarzınıza göre özelleştirebilmenizi dahi sağlıyor.

Ayrıca bu botun en popüler borsalar olan Binance, Bittrex, Poloniex, Kraken, Cryptopia, Cex.io, Biftinex ve Gdax üzerinde çalışabildiğini ifade etmemizde fayda var.

Botu nasıl satın alabilirim?

Satın almak için yapmanız gereken şey çok basit.

Buraya tıklayarak botun resmi web sitesine ulaşabilir, ardından ihtiyaçlarınıza uygun paket seçimini yaparak alım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Platformun arkasında kaç yıllık bir tecrübe yatıyor?

Botun ilk versiyonu orijinal olarak Aralık 2016’da Gunthar de Niro tarafından yayımlandı. Şimdi üzerinde çalışan birkaç kodlayıcı ve GUI tasarımcısı var.

Bot yerinde saymıyor, her gün geliştiriliyor ve yeni stratejiler ekleniyor. En son sürümler olan v9 ve v10 test ediliyor ve nihai sürümün birkaç hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Geliştiriciler her zaman botu geliştirmeye, yeni özellikler eklemeye ve yeni geliştirilmiş sürümler yayınlamaya çalışıyorlar. Ayrıca botun çok iyi bilinen ön kodlu ticaret stratejileri var.

Bir lisans aldıktan sonra, ömür boyu güncellemeleri ve yeni sürümlere ücretsiz sahip olabiliyorsunuz.

Kripto ticareti yapmayı hiç mi bilmiyorsunuz? Sorun yok…

Botu, yeni başlayanlar için bile önceden yapılandırılmış ticaret stratejilerinden biriyle çalıştırmak çok kolay. Öte yandan, en deneyimli tüccarlar, alım satım stratejisini sizin beğeninize göre tamamen özelleştirmeye izin veren birçok özelliğe sahip olabiliyor.

Kuruluşun arkasında şimdiden devasa bir topluluk var, 6000’in üstünde kişiden söz edebiliriz.

Botu kurarken yardıma ihtiyacınız olursa arkanızda dev bir ekip var

Bunun yanı sıra yardıma ihtiyacınız olduğu anda kişiselleştirilmiş destek imkanıyla çözüme kolaylıkla erişebiliyorsunuz. bunun için Telegram grupları, TeamViewer üzerinden yardım gibi yollarla botu kurup yapılandırmanıza yardımcı oluyorlar. Ayrıca botun kârlılığının kanıtlanmış olduğunu belirtmemizde fayda var.

Gunbot’u en iyi ticaret botu kılan özellikler neler?

  • Gunbot, profesyonel ticaret stratejilerini sizin yerinize otomatik olarak yürütür.
  • Ticaretinizi otomatikleştirerek pasif gelir elde ederken zamandan tasarruf sağlayabilirsiniz.
  • Beğenilerinize göre baştan aşağı değiştirilip özelleştirilebilen bir bot tecrübesi.
  • Bir kez ödeyin, hayat boyu lisansa sahip olun.
  • Ekip botu yaratıp bırakmamış, güncellemelerle sürekli aktif tutup kullanıcılarına maksimum kârlı bir deneyim sunmayı amaçlıyorlar.
  • Tüm versiyonlara, geliştirmelere ve güncellemelere de ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
  • 4000’den fazla aktif kullanıcısıyla kârlılığı kanıtlanmış bir deneyim.
  • Ayrıca Windows, Mac ve Linux işletim sistemleriyle de tam uyumlu.

Paketlere göz atalım

Gunbot, her kriptoseverin aynı beğeni ve ihtiyaçlara sahip olmadığının farkında. Bu sebeple ekonomik paketler sunup kullanıcı memnuniyetini sağladığından emin olmak istiyor.

Platform bu bağlamda dört adet paket sunuyor. Şimdi bu paketleri inceleyelim.

Standard

Kripto işlemlerinizi otomatikleştirmek için bir Gunbot lisansı. Binance, Bittrex, Poloniex, Bitfinex, Kraken, Cryptopia, Gdax ve cex.io arasından 1 adet borsa seçebilirsiniz.

Bir kerelik ödeme/ömür boyu lisans. Ayrıca ücretsiz yeni sürümleri ve güncellemeleri içerir.

Telegram genel destek grubuna erişim.

Crypto Sight kâr takibi: Operasyonlarınızı ve sonuçlarınızı kolayca takip etmenizi sağlayan bir Telegram botu.

Pro

Kripto işlemlerinizi otomatikleştirmek için bir Gunbot lisansı. Binance, Bittrex, Poloniex, Bitfinex, Kraken, Cryptopia, Gdax ve cex.io arasından 3 adet borsa seçebilirsiniz.

3 adet borsa için bir kerelik ödeme/ömür boyu lisans. Ayrıca ücretsiz yeni sürümleri ve güncellemeleri içerir.

Telegram genel destek grubuna erişim.

Crypto Sight kâr takibi: Operasyonlarınızı ve sonuçlarınızı kolayca takip etmenizi sağlayan bir Telegram botu.

Ultimate

Kripto işlemlerinizi otomatikleştirmek için bir Gunbot lisansı. Binance, Bittrex, Poloniex, Bitfinex, Kraken, Cryptopia, Gdax ve cex.io borsalarının tamamında kripto ticaret etkinliğinizi otomatikleştirebilirsiniz.

Desteklenen tüm borsalar için bir kerelik ödeme/ömür boyu lisans. Ayrıca ücretsiz yeni sürümleri ve güncellemeleri içerir.

Premium destek: Premium Telegram destek grubuna erişim, destek ekiple 3 saate kadar bire bir kişiselleştirilmiş destek. Destek ekibi, botu kurmanıza ve yapılandırmanıza yardımcı olacak, ticaret stilinizi/beğenilerinizi karşılamak için botu özelleştirmenizi sağlayacak ve sorularınızı cevaplayacak. Premium destek paketi ayrıca özel kanallar, Gunbot ayarları ve çok daha fazlasını bulabileceğiniz VIP’e ve bildirim kanalına erişim içerir.

Crypto Sight kâr takibi: Operasyonlarınızı ve sonuçlarınızı kolayca takip etmenizi sağlayan bir Telegram botu.

Lite

Gunbot Lite: Gunbot Lite, en ucuz Gunbot versiyonu için bir lisans içerir. Sadece bir adet ticaret stratejisi yürütebilir: Emotionless.

Tüm bu paketlerin yanı sıra Support ve TradingView Addon paketleriyle de deneyiminize yeni boyutlar katabilirsiniz.

Platformun arkasındaki ekip kullanıcılarına tüm kolaylıkları sağlamak için ellerinden geleni yapıyor. Bot yerinde saymıyor, her gün gelişiyor. Siz de pasif gelir elde etmek istiyorsanız Gunbot’a mutlaka göz atmanızı öneririz.

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Gunbot

Web SitesiYouTubeFacebook

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin