Gümüş Bitcoin olan Litecoin'in (LTC) kurusu Charlie Lee’den büyük duyuru
Telefon devi HTC’den Bitcoin destekli akıllı telefon

Litecoin kurucusu Charlie Lee HTC’ye danışman oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin’in (LTC) kurucusu Charlie Lee, HTC Exodus’un danışmanı olacağını açıkladı. Aynı zamanda, şirket tarafından geliştirilen yeni telefonlar Litecoin’i de destekleyecek. Bu duyuruya rağmen, Litecoin ilk 15 arasında en kötü performans gösteren kripto para konumunda.

Charlie Lee, HTC Exodus danışmanı oldu

Kripto alanındaki en tanınmış isimlerden biri olan Charlie Lee, dünyanın ilk Blockchain tabanlı telefonuna sahip olan HTC Exodus’un danışmanı olarak çalışacak. Geliştirmekte oldukları yeni telefon sadece Litecoin’i değil, aynı zamanda Lightning Network’ü (LN) de destekleyecek.

Litecoin, piyasadaki en büyük ve en eski sanal para birimlerinden biri. Dijital varlık, akıllı telefonun ara yüzü üzerinden ödeme ve alışveriş yapmak için kullanılacak. Aynı zamanda, bu uygulama sanal para biriminin ve Bitcoin’in (BTC) toplu olarak benimsenmesine de yardımcı olacak.

Konu hakkında Litecoin kurucusu şu açıklamayı yaptı:

Geçen hafta HTC Exodus ekibiyle buluştum ve telefonun LTC ve Lightning Network’ü doğal olarak Litecoin’i de desteklediğini duymaktan heyecan duydum! LN’yi kolaylaştıran güvenli bir kripto telefona sahip olduğumdan kitle benimseme için gerekli bir danışman olacağım. Not: Hayır, BTC’yi kaldırmayacaklar.

Lightning Network (LN), Bitcoin’in saniyede binlerce işlemi çok düşük ücretlerle işlemesine yardımcı olmak için şu anda geliştirilmekte olan en önemli gelişmelerden biri olarak görülüyor.

Charlie Lee’nin bu açıklamasına rağmen, Litecoin fiyatı düşmeye devam ediyor. Dijital para birimi 5 Ağustos’ta meydana gelen halving olayından önce bir fiyat artışı yaşadı. Ancak halving’den sonra, kripto para biriminin fiyatı düşmeye başladı ve söz konusu olayın zaten yatırımcılar tarafından fiyatlandırıldığını gösterdi.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin