Gulden (NLG) Electrum sunucu entegrasyonunu bozdu
Gulden (NLG) Electrum sunucu entegrasyonunu bozdu

Gulden (NLG) tokeni, Coinomi Borsası’ndan kaldırıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gulden (NLG) tokeni, Coinomi Borsası’ndan kaldırıldı. Tokenin borsadan kaldırılmasının nedeninin teknik bir sorun ortaya çıktığında borsaya uygun yardımı sunamaması olduğu belirtiliyor.

Gulden (NLG) Electrum sunucu entegrasyonunu bozdu

Sorunlar, Gulden ağına yapılan yeni bir güncelleme ile ortaya çıktı. Yeni güncelleme Coinomi Borsa platformu ve üçüncü taraf cüzdanları için mevcut olan Electrum sunucu entegrasyonunun çalışmasını durdurdu. Bir Coinomi blog sayfasından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

Karşılaşılan sorun için Gulden ekibi ile bağlantı kurulmaya çalıştık ancak beklenmedik bir tepki gösterildi ve sorun çözümü için yardımcı olmadılar. Ertesi günkü yardım talebimize daha kötü bir cevap verdiler. Bizde platformumuzdan  Gulden kripto parasını çıkarmaya karar verdik.

Yazım sırasında Gulden (NLG) CoinMarketCap’ta 11 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle 306. sırada yer alıyor. NLG tokeni Ekim ayından itibaren Coinomi Borsası tarafından desteklenmeyecek. Token sahipleri, NLG’lerini kendi cüzdanına aktarmaları gerekiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin