0x Protokolü ile gelen özellikler
0x Protokolü ile gelen özellikler

0x Protokolü ile gelen 4 önemli özelliğe mutlaka göz atın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun bir süredir ihtiyaçları karşılayabilecek donanımda olmasına rağmen, geliştiricileri her zaman mevcut teknolojiyi dahada ileri götürmek için yeni yollar aradılar. 0x Protokolü, merkezsiz bir şekilde farklı para birimlerine likidite sağlayarak son gelişimini de duyurmuş oldu. Değişimi  kripto para ve Blockchain dünyasında her zaman bir zorunluluk olarak kabul eden 0x Protokolü V2 ile sektöre birkaç ilginç değişiklik getirecek. Bu değişiklikler ve özelliklerini sizin için derledik.

0x Protokolü ile gelen özellikler

4- İzin verilen likidite havuzları

İzin verilen bir likidite havuzu kavramı, bir süredir var. Kurumsal yatırımcıların dijital varlıkların büyük peer-to-peer işlemlerini uyumlu bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlar. Bu işlevsellik sağlayan ilk proje, ilk kullanıcı avantajına sahip olacak. Şimdi güncellenmiş 0x Protokolü, önümüzdeki aylarda bu özel pazara girmek için dikkatinin bir kısmını bu alana odaklayacak gibi görünüyor. Bu olumlu bir gelişme ve “filtre sözleşmelerinin” kullanımını gerektirecek.

3- Yönlendirme sözleşmeleri

Finansal dünyada, Blockchain ana akım haline geldiği takdirde ileriye dönük sözleşmeler büyük bir rol oynayacak. Bir forwarding sözleşmesinin amacı, bir kişinin para yatırması ve tüm paraların ana cüzdanına gönderilmesini sağlamak. Bu sözleşmeler, sözleşmeye gelen ödemeleri de tespit edebilir ve belirlenen aralıklarla fonların otomatik olarak aktarılmasını sağlayacak şekilde kurulabilir.  İşlevselliği yükseltilmiş 0x Protokolü’nün bir parçası olarak bu sözleşmeyi tanımak oldukça ilginç.

2- Yüksek verimlilik

Herhangi bir likidite protokolünün her zaman verimli olması gerekir. Varolan altyapının iyileştirilmesi oldukça zor olabilir, ancak 0x ekibi bu bölümde etkili bir şekilde ilerlemekte. Yükseltilmiş protokol, eşler arası transferlerin gereksiz sürtünme olmaksızın gerçekleşmesini sağlamanın ayrılmaz bir parçası olan daha verimli sipariş eşleştirmesi getirecek. Ek olarak, yeni 0x Protokolü, çapraz-katman arbitrajının süreçte daha verimli hale gelmesini sağlayacak. 0x Protokolü, bu bağlamda uyumluluğunu artırıyor ve ileriye doğru büyük değişiklikler getirebilir.

1- ERC-721 desteği

Ethereum dünyasında, token standartları önemli bir rol oynuyor. Çoğu kişi ERC-20′ye aşina olsa da, Ethereum tabanlı tokenlerin bir bütün olarak geliştirilmesi için piyasaya yeni birkaç teklif geldi. ERC-721 standardı, şu anda ERC20’yi takip eden en popüler token standardı olduğu için bu bakımdan öne çıkıyor.

Yaklaşan 0x Protokolü başlatıldığında, lansman sırasında ERC-721’i destekleyecek. Bu bağlamda henüz herhangi bir detay açıklanmamış olmasına rağmen, diğer token standartlarına yönelik destek de buna göre entegre edilecek. Ekip ayrıca, yeni bir akıllı sözleşme mimarisini de tanıtıyor. Bu da, kripto para birimi dünyasında likidite seçeneklerini sunmayı ve keşfetmeyi çok daha kolay hale getirecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin