İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler
İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler

İşte piyasa analistlerinden güçlü altcoin için yeni tahminler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Analistlere göre önde gelen altcoin Litecoin’in evrimi, son zamanlarda potansiyel bir boğa koşusunun gerçekleşeceğine inanmamızı sağlıyor. Bu nedenle sizler için en yeni LTC tahminlerini derledik.

Litecoin (LTC) 2019’da en yüksek kazananlar arasında olacak

Şu anki Litecoin fiyatı, LTC’nin yavaş yavaş zaferinden uzaklaştığını gösteriyor. Yatırımcılar, bir zamanlar “gümüş” olarak kabul edilen Bitcoin’in “yeni altın”ına kayıyor gibi görünmüyor. Ancak Litecoin fiyatlarının toparlanma potansiyeli var gibi görünüyor. Tabii ki Litecoin’in fiyatındaki yeni yükseliş en yoğun günlerinde kaydettiği fiyatı yeniden kazanmasına bağlı.

Ancak, Litecoin’in hem Bitcoin’den hem de genel olarak pazardan  ayrı bir  ralli başlatamayacağına inanan çok az insan var.  Teknik analizlere ve analist tahminlerine göre, Litecoin fiyatı 2019’un sonuna kadar en yüksek kazananlar arasında olacak. İşte analistlerin en yeni  LTC fiyat tahminleri…

Oracle Times: “Litecoin 2.000 dolara çıkacak.”

Oracle Times’ın Litecoin  analizi, LTC’nin 2019’un sonunda 1.000 dolar değerinde olabileceğini gösteriyor. Görüşleri, Litecoin’in gelecekte değerinin 1.000 dolar veya 2.000 dolar olabileceğine inanan yatırım uzmanlarına dayanıyor. 1.000 dolar veya 2.000 dolarlık bir artış yükselen bir benimsenme dalgası ve bazı harika haberler olmadan biraz zor görünüyor.

George Tung: “Litecoin için 1.500 dolarlık bir fiyat mümkün.”

International Business Times’dan Geroge Tung, uzun zaman önce Litecoin’in gelecekteki fiyatı hakkında bir yazı yazdı. Litecoin için 1.500 dolarlık bir fiyatın mümkün olduğunu iddia etti. Ancak bu fiyat hedefinin gerçekleşmesi biraz daha zaman alacak. Litecoin’in gerçek kullanımını arttırmayan olaylar, fiyatı çok fazla etkilemez.

Kelly: “Litecoin 500 dolara çıkacak.”

Yeni fiyat tahmini Litecoin’in 500 dolara varabileceğini iddia eden BK Capital Management LLC’nin yöneticisi Kelly’den geldi. Bu bazı analistlere göre 2025 için iyi bir Litecoin fiyat tahmini, ancak bu yıl için değil.

WalletInvestor analistleri: “Litecoin 400 dolar civarında işlem görecek.”

Walletinvestor.com gibi teknik analizlere dayanan fiyat tahminlerine odaklanan önde gelen platformların analistlerinden bazıları,  bir yıllık zaman diliminde Litecoin fiyatını mercek altına aldı. Bulgulara göre, bir yılda Litecoin 400 dolar civarında işlem görecek. Ayrıca, beş yıllık tahminleri Litecoin’in fiyatını 1.000 doların hemen altına koyuyor. 

Monte Carlo: “Litecoin 507 dolardan biraz daha pahalı olacak.”

Ayrıca Monte Carlo teknik analiz yöntemi, bu yılın Kasım ayının sonuna kadar Litecoin’in 507 dolardan biraz daha pahalı olacağını gösteriyor. Bu Litecoin fiyatları için bir başka olumlu görünüm. Fiyatın 200 dolara veya hatta 500 dolara ulaşacağından %100 emin değiliz, ancak kriptoda her şey mümkün. 

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin