Bitcoin 9 bin doların altına mı dalacak yoksa fırlayacak mı? Analistler cevaplıyor
Bitcoin nedir

Bitcoin 9 bin doların altına mı dalacak yoksa fırlayacak mı? Analistler cevaplıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 2019 yılı boyunca vahşi bir seyir izledi ve fiyatlar düşmeden önce 14.000 dolara kadar yükseldi. Şimdi BTC fiyatı boğaların kaybedilen bölgeleri geri kazanamaması durumunda potansiyel olarak daha aşağıya bakıyor.

Popüler analistlere göre Bitcoin’in şimdiki hamlesi

Bitcoin fiyatı, dün 10.200 dolara yükseldi ve sonra 10.000 doların altına düştü. Reddetme işlemi Bitcoin’i 9.500 dolara düşürdü ve şu anda BTC bu seviyelerden işlem görüyor. Boğaların ayıları tekrar kontrol altına alması durumunda, Bitcoin’in yükseliş trendine devam etmek için önümüzdeki günlerde yukarı hedeflerini geri alması önemli olacak. Bitcoin, ayı pazarındaki düşüşünü Nisan ayında tersine çevirdiği ve parabolik bir toparlanmaya başladığı için, kripto yatırımcıları ve trader’ları dipleri satın aldı. Önceki boğa pazarlarında, BTC nadiren %30’dan daha fazla düzeltildi ve tipik olarak uzmanlara göre en iyi satın alma fırsatını oluşturdu. 

Şu anda uzmanlara göre, 10.000 dolar ve sonra 10.200 dolar boğalara duyulan güveni tekrar sağlamak için yukarıda kırılması gereken dirençler.  Yukarıda, 11.750 dolar ve 12.500 dolarlık yukarı hedeflerin, 14.000 doları almaya ve tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirlemeye çalışma denemesinden önce yeniden kazanılması gerekecek hedef seviyeler. Destek, müşterilerin siparişlerini hedef aldığı 9.200 dolar, 8.500 dolar ve onun altında 7.750 dolar ve 6.000 dolarda yer alıyor. Bu desteklerin herhangi biri, Bitcoin’i en yükseğe çıkarmak için güçlü bir sıçrama sağlayabilir.

Analiste göre, yatırımcılar Bitcoin’i 8.500 dolardan almaya hazır

Bununla birlikte uzmanlara göre 9.200 dolarlık bir kırılma, kesinlikle direnci düşük seviyeye gönderecek. Uzmanlara göre, bu olumsuz hedefler 7.750 dolar ve 6.000 dolarda var, ancak alıcılar 8.500 dolara girmeye hazır gibi görünüyor. Uzmanlara göre bunlar önümüzdeki günlerde aşağı yönlü momentumun devam etmesi durumunda test edilebilecek seviyeler. Düşüşe neden olan satım baskısı muhtemelen ABD’li yatırımcıların kripto konusunda en kötüsünden korkmasından kaynaklanıyor. ABD vatandaşları, son dönemde gönderilen bazı tehdit mektupları ışığında gelecek düzenleme, IRS etrafındaki belirsizlik ve vergilerden korkuyor.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin