grayscale kampanyasi
Grayscale-den iddialı kampanya: “Altını bırak Bitcoin’e bak”

Grayscale’den iddialı kampanya: “Altını bırak Bitcoin’e bak”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Investment, Bitcoin’in “Dijital Altın” haline geldiği vurgusuyla daha fazla yatırım portföyü oluşturmayı hedefleyen “#DropGold buy Bitcoin” (altını bırak Bitcoin al) adlı bir kampanya başlattı.

Grayscale Bitcoin Trust, dolaşımdaki Bitcoin’in yaklaşık yüzde 1,2’sini elinde bulunduruyor. Bitcoin yatırımlarının çeşitlendirilmiş yatırım portföyünün bir parçası olarak daha geniş çapta ele alınması gerektiğine inanan şirket, aynı zamanda Bitcoin’in potansiyel olarak gelir artırıcı, risk azaltıcı faydalar sunabileceğini savunuyor.

Bitcoin uzun süredir “Dijital Altın” olarak lanse ediliyor. Grayscale’in yeni “#DropGold Buy Bitcoin” kampanyası bunu gerçekçi hale getirme çabalarından biri. Altının finansal piyasalarda “güvenli liman” olarak görüldüğü göz önünde bulundurulursa, bu iddialı bir amaç olarak ortaya çıkıyor. Ancak kampanyaları için kesinlikle gerekli olan zaman, çaba ve parayı harcamışa benziyorlar. Başlangıç olarak ise Bitcoin’in altından daha üstün yönlerini ön plana çıkaran ve önemli faydalarını vurgulayan bir TV reklamı yayınladılar.

Grayscale, reklamın tüm yıl boyunca hem normal yayın hem de kablolu ağlarda, ayrıca Hulu ve sosyal medya siteleri gibi yayın hizmetlerinde yayınlanacağını belirtti. Grayscale, daha fazla yatırımcıyı Bitcoin’i portföylerine dâhil etmeleri konusunda ikna edebileceklerine inanıyor. Ve de kendilerine altın mirası kalan genç yatırımcıların bunun yerine Bitcoin’e geçmeyi tercih edebileceğini söyleyebilecek kadar da ileri gidiyorlar.

Bu pazarlama kampanyası, şirketin Bitcoin Trust ürününe olan talebi artırabilir. Ayrıca geleneksel kökenli yatırımcıların kripto pazarlarına girmesi tüm kripto ekosistemi için oldukça faydalı olabilir.

altcoinbuzz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin