Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor
Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor

Grayscale XRP portföyünden çıkardı – İşte varlık yöneticisinin yeni fon dağılımı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Grayscale Investments, Ripple tokeni ile ilişkisini kesen en son büyük yatırımcı oluyor.

Dünyanın en büyük kripto para varlık yöneticisi Grayscale Investments Salı günü XRP varlıklarını tasfiye ettiğini ve kalan fonları daha fazla Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) satın almak için kullandığını duyurdu.

Karar, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimlerine dolaylı yatırım sağlayan piyasa değeri ağırlıklı bir varlık Grayscale Digital Large Cap Fund (OTCQX: GDLC) ‘nı etkiliyor. XRP satışı, 4 Ocak’ta, fonun Yetkili Katılımcısı Genesis Global Trading’in, muhtemelen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Ripple’a karşı açılan davayla ilgili olarak XRP ticaretini geçici olarak askıya alacağını duyurmasından bir haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşti. .

Genesis Global Trading, tüm XRP işlemlerini 15 Ocak’ta durdurmayı planlıyor.

Pazartesi günkü satıştan önce XRP, Dijital Büyük Sermaye Fonunun kabaca % 1,46’sını oluşturuyordu. Fonun bileşenleri artık % 81,63 BTC, % 15,86 ETH, % 1,08 BCH ve % 1,43 LTC ağırlığına sahip oldu. Her hisse 0,00047489 BTC, 0,00287011 ETH, 0,00047537 BCH ve 0,00167314 LTC’yi temsil ediyor.

Grayscale ayrıca Salı günü bir dizi Twitter gönderisinde fonun yeni bileşimini doğruladı.

Fon yöneticisi, XRP’nin “DLC Fonunun Üç Aylık İncelemesinin (12/31/20) ardından kaldırıldığını söyledi. Dâhil edilmeye uygun başka hiçbir varlık henüz göremediklerini de eklediler.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin