Acala Network Coinbase Ventures'tan destek aldı
Acala Network Coinbase Ventures'tan destek aldı

Acala Network Coinbase Ventures’tan destek aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot’un merkezi olmayan finans merkezi Acala bugün Coinbase Ventures’ı hızla genişleyen ekosistemine davet etti.

Coinbase Ventures, Polkadot DeFi için Acala ve Karura’yı destekliyor

1 Nisan’da yapılan bir duyuruda, Polkadot’un merkezi olmayan finans merkezi ve stablecoini olan Acala Network, hızlı ve kolay kullanım veya finansal uygulamalar oluşturmaya olanak tanıyor. Şimdi Acala, Coinbase Ventures’tan destek aldığını belirtti.

Polkadot’taki hepsi bir arada DeFi merkezi olan Acala’ya ek olarak Coinbase Ventures tarafından yapılan yatırım, Acala ekibi tarafından geliştirilen Kusama’nın DeFi merkezi Karura’yı da destekliyor.

Acala Ekibi Parachain müzayedelerine hazırlanıyor

Polkadot ve Kusama ekosistemi parachain müzayedeleri yaklaşıyor. Polkadot ekosistemindeki birçok gelecek vaat eden proje, değerli parachain yuvalarına bakıyor.

Acala, ekibinin lansman yolu çok yönlü olduğundan ve topluluk desteği gerektirdiğinden farklı değil. Ekibin Karura’yı başlatmak için önce Kusama’da bir parachain slotu kazanması gerekiyordu. Ardından, Acala’nın yüksek verimli ağda başlatılmasını sağlamak için Polkadot’ta bir parachain slotu kazanması gerekecek.

Özellikle, yukarıda bahsedilen müzayedelerin her ikisi de Karura ve Acala toplulukları tarafından önyüklenecek. Bu tür bir topluluk katılımının arkasındaki amaç, ağların çok çeşitli destekçiler tarafından desteklenmesini sağlamak.

Polkadot, Kusama ekosistemlerinde DeFi’yi etkinleştiriyor

Karura’nın Kusama’da piyasaya sürülmesi, Kusama topluluğunun Karura tabanlı DeFi ürünlerine erişmesini sağlayacak. Karura’nın Karura Doları’nı (kUSD), Karura’nın AMM tarzı DEX’ini ve likit KSM stake’ini (LKSM) Kusama ekosistemine getireceği unutulmamalıdır.

Duyuruya göre Karura ayrıca EVM uyumlu bir katman-1 zinciri olacak.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin