Stellar Lumens
Stellar, bu gelişmeyle birlikte uçuşa geçti

Grayscale kripto yatırım fonlarına Stellar Lumens’i de ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dijital Para Birimi Grubu çatısı altında faaliyet gösteren dijital varlık yönetimi şirketi Grayscale Investments, yeni bir yatırım ürünü ile Stellar Lumens için destek sağlıyor.

Grayscale birçok kripto para için tek varlık fonlar sunuyor

Şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, yatırımcıları için Stellar ağının ana varlığı olan Lumens’i (XLM) ortaya koyan bir “tek varlıklı yatırım ürünü” olan Stellar Lumens Trust’ı başlattığını duyurdu. Grayscale zaten Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Zen, Litecoin, XRP ve Zcash de dahil olmak üzere diğer birçok kripto para için tek varlıklı fonlar sunuyor.

Stellar’ın Blockchain porjesi dikkat çekiyor

Stellar Blockchain’i düşük maliyetli bir ödeme ağı olarak inşa edildi. Grayscale bir basın açıklamasında, kuruluşun yoksul topluluklar için finansal hizmetlere erişim sağlama hedefine dikkat çekti. Jed McCaleb tarafından kurulan Stellar projesi, özellikle network’un üstüne bir sınır ötesi ödeme ağı inşa eden IBM’in de ilgisini çekmişti.

Grayscale Genel Müdürü Michael Sonnenshein yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bu ürünün piyasaya sürülmesi dijital varlık evreni kapsamlarımızı genişletecek. Şirket, yatırımcıların ciddi gayret ve kaynaklar ile oluşturulmuş Blockchain projelerine erişimine olanak sağlamaya devam edecek.

Grayscale’in duyurusu, mevcut müşterilere, kurulan bu Blockchain projelerinden biri için bir yatırım aracı konumunda olan Ethereum Classic’in ağına yapılan uzun süreli yüzde 51 saldırılarından sonra herhangi bir tehlike altında olmadığına dair de güvence verdi.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin