Gizlilik odaklı kripto para Zencash, Zcash’e benziyor
Gizlilik odaklı kripto para Zencash, Zcash’e benziyor

Grayscale Investments gizlilik odaklı kripto para için yeni bir fon oluşturuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Grayscale Investments bu senenin üçüncü çeyreğinde piyasaya çıkacak olan dokuzuncu yatırım ürününü piyasaya sürüyor. “Zencash Investment Trust” olarak adlandırılacak olan ürün, gizlilik odaklı kripto para birimi Zencash (ZEN) üzerine odaklanacak.

Gizlilik odaklı kripto para Zencash, Zcash’e benziyor

Konuya yönelik açıklama, Grayscale’in yönetim müdürü Michael Sonnenshein tarafından Yahoo Finance’s All Market zirvesinde yapıldı. Zencash, Zcash’e gizlilik tabanlı bir kripto para birimi olarak benziyor. Zaten Grayscale, Zcash Investment Trust’ı yönetiyor. Grayscale’in ürünleri ilk yıl için akredite yatırımcılar tarafından kullanılabiliyor. Bir yıl sonra ise halka arz ediliyor. Sonnenschein, gizlilik odaklı ürünlere yüksek talep olacağını savunurken gizlilik endişelerine ve Equifax skandalını belirtiyor.

Zencash, Bitcoin’e rakip olarak piyasaya sürüldü

En baskın kripto para birimi olan Bitcoin, geleneksel olarak özel bir ödeme sistemi ve değer deposu olarak düşünülürken ve gizli ödemeler için kullanılıyorken Zencash daha fazla gizlilik odaklı teknolojiye sahip bir dijital varlık olarak çıkartıldı. Sonnenschein, diğer gizlilik tabanlı kripto paraların aksine, Zencash’in sadece para için değil, özel mesajlaşma, dosya depolama ve internet erişimi için de kullanılabileceğini belirtiyor. Yatırım şirketi, üçüncü çeyrekte bir yatırım tezi yayınlamayı planlayarak bu kripto para biriminde bir yatırım ürününün başlatılmasına yönelik adımları atmayı planlıyor.

Finance.yahoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin