Horizen (ZEN) güncelleştirmesi hard fork iddialarını gündeme getirdi.
Horizen (ZEN) güncelleştirmesi hard fork iddialarını gündeme getirdi.

Grayscale Investments, Horizen (ZEN) tokenine milyon dolarlık yatırım yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para varlık yöneticisi Grayscale Investments, bugün yaptığı açıklamada akredite ve kurumsal yatırımcılar için Horizen (ZEN) Yatırım Ortaklığı’nı başlattığını duyurdu.

Horizen (ZEN)  daha önceden ZenCash olarak biliniyordu

Daha önceden ZenCash olarak bilinen ZEN yatırımın güveni tek varlıklı bir araç, yani yalnızca bir kripto para birimini içerir. Grayscale’in ZEN için başlattığı son yatırım ortaklığı, şirkete ait Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, XRP ve Zcash yatırım ortaklıklarından sonra geliyor. ZEN’in kurucularından Rob Viglione, bu gelişmenin Horizen platformu için önemli bir kilometre taşı olacağını belirtiyor. Rob Viglione konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Grayscale dünya çapında kurumsal ve akredite yatırımcılar için dijital para piyasasına düzenlenmiş ve profesyonelce yönetilen yatırım ürünleri sunmak için benzersiz araştırma ve durum tespiti yapar. Değerleri, dijital para birimlerinin büyümesini teşvik etmek için Horizen’in misyonuyla kusursuz bir şekilde uyumlu.

Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum yatırım ortaklıkları bireysel yatırımcılara açık

Haber, Grayscale’in ana şirketi Digital Currency Group’un kripto para yatırım listesine ZEN‘i eklediğinin duyurulmasından birkaç ay sonra geldi. DCG’nin kurucusu ve CEO’su Barry Silbert şirketin gizlilik odaklı kripto paralara odaklandığını, finansal gizliliğin yalnızca gelişmekte olan piyasalarda değil ABD’de de gerçekten çok önemli olacağını belirtti.

Perşembe günü basın açıklamasında Grayscale‘in 2018’in ilk altı ayında yatırım ortaklıkları için yaklaşık 250 milyon dolar ek fon topladığı belirtildi. Ürünlerinin çoğu kurumsal veya akredite yatırımcılarla sınırlı olsa da Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum yatırım ortaklıkları bireysel yatırımcılara açık.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin