Bir yatırımcı Ethereum başına 5.200 dolar ödedi
Bir yatırımcı Ethereum başına 5.200 dolar ödedi

Grayscale Ethereum fonuna artık küçük yatırımcılar da yatırım yapabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg, Grayscale Ethereum yatırım fonunun artık FINRA tarafından onaylanmasından sonra bireysel yatırımcılar için yatırım yapılabilir olduğunu ve böylece şirketin halka açık üçüncü yatırım aracına sahip olduğunu yazdı. ETHE adı altında işlem görecek olan her pay, 1 ETH’nin yaklaşık yüzde 9.662399’unu temsil edecek. (Ethereum miktarı zamanla kademeli olarak azalacak)

Ether’i satın alma ve depolama konusu ile ilgilenmek istemeyen yatırımcıların artık başka bir seçeneğe daha sahipler. Daha önce, Ethereum yatırım fonuna yatırım yapmak için asgari 25.000 ABD dolar gerekiyordu.

New York merkezli Grayscale Investments’in genel müdürü Michael Sonnenshein, Bloomberg’e yaptığı açıklamada ikincil piyasanın, gerçekten de tüm yatırımcılara cazip fırsatlar sunduğunu söyledi.

Bloomberg’in işaret ettiği gibi, Grayscale Ethereum Trust şu anda yaklaşık 12.5 milyon dolar değerinde Ethereum’a sahip. Grayscale, payları, Depository Trust Company (DTC) aracılığıyla yatırana kadar herhangi bir işlem hacmi rapor etmeyecek.

Bundan önce FINRA, Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum Classic yatırım fonlarını onaylamıştı.

Kurumsal yatırımcı ilgisi düşse de Grayscale rakamları yükselmeye devam ediyor

Grayscale, kurumsal yatırımcılar arasındaki hâkimiyetini yitirmesine rağmen, ilk çeyrek hacimlerini 2018 yılının 4. çeyreğine göre önemli ölçüde artırdı.

Genel olarak, dünyadaki en büyük kripto para varlık yöneticisi, on kripto para yatırım fonunu işletiyor.

Son raporuna göre, bütün girdilerin yüzde 99’u Grayscale Bitcoin fonundan gerçekleşti. Şirket, tüm ürünleri ile birlikte ilk çeyrekte 42,7 milyon dolar artış sağladı.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin