coinbase dai
Coinbase, ana platformuna yeni bir kripto para daha listeledi

Coinbase, ana platformuna yeni bir kripto para daha listeledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, bu kez MakerDAO’nun stabil kripto parası DAI’yi platformunda listelenmeye başladı. Geçmişte olduğu gibi, token henüz New York sakinleri tarafından kullanılamayacak. DAI tokeninin ticareti, Coinbase’in hem web hem de mobil platformlarında yapılabilecek.

Dai (DAI) artık Coinbase’de mevcut

DAI tokeni, fiat bir para tarafından desteklenmemesi bakımından benzersiz bir stabil coin olarak kabul ediliyor. Bunun yerine coin, MakerDAO platformunun yönetimi için teminat olarak kabul edilen Maker (MKR) tarafından destekleniyor.

Profesyonel yatırımcılar için bir platform olan Coinbase Pro, geçtiğimiz günlerde hem DAI hem de MKR’yi platformunda listelemişti. Kripto borsası, son zamanlarda token listeleme konusunda oldukça aktif hale geldi. Coinbase’in tekliflerinin yeterince büyük olmadığı konusunda şikâyetçi olan kullanıcıların sözlerini dikkate almaya başladığı anlaşılıyor. Son listelenen tokenlerden en çok dikkat çekenler ise Basic Attention Token (BAT), Golem Network Token (GNT), Ziliqa (ZIL) ve 0x (ZRX) olmuştu.

Biraz da global olarak Binance ile rekabet edebilmek için, borsa ayrıca, kriptodan kriptoya dönüşüm ve PayPal aracılığıyla anında para çekme işlemleri de dahil olmak üzere birçok yeni özellik getirdi.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin