Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?
Grayscale Investments, Bitcoin ETF hazırlıkları mı yapıyor?

Grayscale yatırım ortaklığı Ethereum Classic’e çok güveniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Ağustos’ta, Ethereum Classic‘in (ETC) resmi Twitter hesabı, Grayscale yatırım ortaklığı tarafından bildirilen, kripto para odaklı yatırım ortaklığı Grayscale’in 90 milyon dolar değerinde ETC’ye sahip olduğunu söyleyen twitini retwitledi.

Grayscale resmi Twitter hesabı da aynı şekilde bir güncelleme gerçekleştirdi

Grayscale holdings chart | Source: Twitter

Grayscale, resmi çevrimiçi portalında bulunan, Ethereum Classic’i esnek ve nesnelerin internetine (IoT) uygulanabilen bir kripto para birimi olarak tanımlıyor. Ayrıca, ETC, Grayscale ortaklığında tutulan ikinci en büyük kripto para konumunda bulunuyor. Lider konumda olan Bitcoin (BTC) ise 1.285,4 milyon dolar tutarında bulunuyor.

Temmuz ayında, yatırım firmasının temel hedeflerinin kurumsal ve akredite yatırımcılar olarak kaldığı yaklaşık 11,4 milyar dolarlık dijital varlığa sahipti. Yakın zamanda bir twit, rakamın 11,5 milyar dolara çıktığını bildirdi.

ETC son zamanlardaki işlem hacmiyle üst sıraları zorladı

Son zamanlarda, Ethereum Classic’in piyasa kapitalizasyonu büyüyen ve büyük coinlerden olan Tron (TRX) ve Monero (XMR)’yu da geçerek sıralamada 13. sıradan 11’e sıraya yükselmişti. Fakat kripto para bu konumunu sadece kısa bir süre koruyabildi. Ve şu anda yine 13. sırada bulunuyor.

Ethereum Classic, önümüzdeki günlerde ETC’nin Coinbase’de listelenmesiyle de dikkat çekiyor. Coinbase bilindiği gibi diğer üst düzey kripto para platformları arasında ve kripto para ticaret alanında lider bir firma. Son zamanlarda, Coinbase, ETC’yi CoinBase Pro’ya ekledikten sonra testinin son aşamasını da başarıyla tamamladı.

Yazımızın yayına hazırlandığı saatlerde ise, ETC, 1.52 milyar dolarlık bir piyasa değeri ile 14,71 dolardan işlem görüyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde fiyat yüzde 10,18’lik bir düşüşle 339,2 milyon dolarlık bir işlem hacminde bulunuyor.

Geçtiğimiz hafta, ETC, 2 milyar doları aşan piyasa değeriyle 20 doların üzerine çıkmıştı. Ancak kısa bir süre sonra bu hafta boyunca en düşük değeri olan 14,73 dolara düştü.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin