Ripple (XRP) sert yükseldi - işte yükselişin nedenleri
Ripple (XRP) sert yükseldi - işte yükselişin nedenleri

Ripple (XRP) sert yükseldi – işte yükselişin nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün erken saatlerde, beşinci en büyük kripto XRP, 0,30 $ seviyesine ulaşmayı başardı. Ancak daha sonra geri çekildi, şimdi iyileşmeye çalışıyor, işte XRP fiyatının artmasını sağlayan nedenler.

  • Ripple, SEC’in davasına yasal yanıt verdi.
  • DOGE heyecanı XRP büyümesini besledi.
  • Musk’ın neden olduğu Bitcoin artışı.

CoinMarketCap’e göre, bugün erken saatlerde, zor durumdaki XRP, kısa bir süre için 0,30 dolara kadar toparlanmayı başardı. Yazının yazıldığı sırada Ripple XRP fiyatı 0,32 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ripple, SEC’in davasına yasal yanıt verdi

29 Ocak’ta, blockchain devi Ripple, 21 Aralık 2020’de kendisine karşı yasal işlem başlatan ABD menkul kıymet düzenleyicisine bir ön yasal yanıt verdi.

Ripple’ın genel danışmanı Stuart Alderoty, Ripple’ın en son blog gönderisindeki haberi duyurdu ve izleyiciler için tepkiyi özetledi.

SEC’e, (düzenleyicinin XRP’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğu iddiasına rağmen) XRP’nin bir menkul kıymet değil kripto para birimi olduğunu ve dolayısıyla SEC’in bununla başa çıkabilecek durumda olmadığını hatırlattı. Ripple’ın hiçbir zaman bir ICO’su olmadı ve XRP’ye sahip olmak, sahiplerinin Ripple’ın gelirinin ve karının herhangi bir bölümünü alma hakkı olduğu anlamına gelmediğini vurguladı.

DOGE heyecanı XRP büyümesini besledi

Tanınmış analist Luke Martin, DOGE dün muazzam bir yükselişin ardından düşüşe geçtiğinde, fonların DOGE’den parasından XRP’ye akmaya başladığına inanıyor.

Dün, DOGE CoinMarketCap’te ilk 10’da iki kez yer almayı başardı, ancak sonra iki kez de geri döndü.

Yazım sırasında DOGE, CoinMarketCap’te 14. sırada yer alıyor. DOGE, GME ve AMA hisselerini de satın alan r / WallStreetBets’te Redditors tarafından pompalandı, fiyatı yükseltti.

Ayrıca, tweet’in DOGE’yi yukarı ittiğini ve DOGE topluluğunun daha aktif hale geldiğini gören büyük XRP topluluğu üyeleri, XRP ordusunu sosyal medyada XRP pump hareketine başlaması için çağrıda bulundu.

Musk’ın neden olduğu Bitcoin artışı

Altcoinlerin yükselişi, genellikle kral kripto para birimi Bitcoin fiyatındaki ani artıştan güç alır. Cuma günü, BTC Tesla CEO’su ve dünyanın en zengin adamı Elon Musk’un Twitter biyografisinde Bitcoin’i etiketlemesinden yaklaşık altı saat sonra 32.250 $ seviyesinden 38.092 $’a yükseldi.

Topluluk ve piyasa, Musk’ın sonunda Bitcoin’e teslim olduğunu ve onu benimsediğini düşündü. Musk’ın birçok kişinin Bitcoin hakkında olumlu düşündüğüne dair tweet’i (“geçmişe bakıldığında kaçınılmazdı”) Bitcoin blok zincirine bile kaydedildi.

Devasa yükselişinin ardından Bitcoin şimdi 33.990 $’a geri döndü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin