Grayscale CEO’su popüler altcoin’e vurgu yaptı ve “algı değişiyor” dedi
Grayscale CEO’su popüler altcoin’e vurgu yaptı ve “algı değişiyor” dedi

Grayscale CEO’su popüler altcoin’e vurgu yaptı ve “algı değişiyor” dedi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg’e konuşan Grayscale’in CEO’su Michael Sonnenshein, Ethereum için onun artık bir varlık sınıfına dönüştüğünü söyledi.

DeFi’nin evrimi Ethereum duygusunu güçlendiriyor

2020’den önce Ethereum’un kullanımı nispeten sınırlıydı. Merkezi olmayan finansta (DeFi) kilitli önemli miktarda sermaye yoktu. Uniswap ve Sushi gibi merkezi olmayan borsaların günlük hacmi sürekli olarak 100 milyon doları aşıyor.

Örneğin 5 Aralık itibariyle Uniswap’in günlük hacmi 1,66 milyar dolar likidite ile 257 milyon dolar. Önceki yıllarla karşılaştırıldığında, merkezi olmayan borsa piyasası, DeFi nedeniyle benzeri görülmemiş bir hacim ve likidite görüyor.

Ethereum’un uzun süredir kripto para birimi yatırımcılarından ve analistlerinden gelen algısındaki değişim, öncelikle DeFi’nin büyümesinden kaynaklanıyor.

Sonnenshein, 2020 yılı boyunca Ethereum’a öncelik veren yeni bir yatırımcı grubunun ortaya çıktığını açıkladı.

“2020 boyunca, önce Ethereum ve kimi durumlarda da sadece Ethereum odaklı yeni bir yatırımcı grubu görüyoruz. Bir varlık sınıfı olarak Ethereum etrafında büyüyen bir inanç var. “

Sonnenshein, ETH talebindeki sürekli artışa dayanarak, Ethereum’un tıpkı Bitcoin gibi gücünü koruduğunu söyledi. Sonnenshein şunları kaydetti:

“Varlık sınıfının gelişimi kendisini sağlamlaştırmaya devam etti. Ethereum, Bitcoin’in sahip olduğu kalıcı güçle aynı çizgide. “

Son rallisi sırasında, ETH’nin fiyatı 2018’den bu yana ilk kez 600 doları aştı ve temeller tarafından desteklenen güçlü bir yükseliş trendi ve kullanıcı aktivitesinde gerçek bir artış oldu.

The price of Ethereum. Source: ETHUSD on TradingView.com

Ethereum’un kullanıcı aktivitesinin, öngörülebilir gelecekte yalnızca ETH2.0 piyasaya sürüldükçe artacağı yönünde bir tartışma yapılabilir.

ETH’nin uzun vadeli geleceği daha da parlak

Ethereum’da uzun vadeli beklenti, Ethereum 2.0 veya Eth2’nin piyasaya sürülmesinden dolayı tartışmasız daha parlak.

Eth2, Ethereum blockchain ağını önemli ölçüde ölçeklendiren büyük bir ağ yükseltmesi. Eth2’den önce, blok zinciri saniyede yalnızca yaklaşık 15 işlem işleyebiliyordu. Eth2’den sonra, Ethereum saniyede binlerce işlemi tamamlayabilecek

Bu yükseltme, merkezi olmayan uygulamaların ve DeFi protokollerinin ölçeklenebilirlik sorunları olmadan sorunsuz bir şekilde çalışmasına izin verdiği için çok önemli.

Örneğin, DeFi protokollerindeki kullanıcı aktivitesinin arttığı son DeFi döngüsünde, birçok DeFi platformu artan kullanıcı aktivitesiyle başa çıkmak için mücadele etti. Sonunda, Ethereum’daki gaz maliyetinin, kullanıcıların bir noktada işlem başına 50 ila 200 dolar ödediği sürdürülemez seviyelere yükselmesine neden oldu.

Kullanıcıların yüksek ücretlerle ve tıkalı bir blockchain ağıyla uğraşması gerekmediğinde, bu durum, DeFi’nin büyümesini daha da destekleyecek ve Ethereum’daki kullanıcı faaliyetinin daha da artmasına neden olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin