Grayscale artık toplam var olacak 21 milyon bitcoin'in % 3'ünden fazlasına sahip
Grayscale artık toplam var olacak 21 milyon bitcoin'in % 3'ünden fazlasına sahip

Grayscale 30 saniyelik Bitcoin reklamı ile milyonlarca dolar topladı: Reklamı merak ediyor musunuz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli ünlü yatırım şirketi Bitcoin ve kripto paraların tarihini sadece 30 saniyelik bir reklamda özetliyor. 30 saniyelik reklamın karşılığını Grayscale fazlasıyla geri aldı. Reklamın yayınlandığı günü takip eden 5 gün içerisinde Grayscale rekor kırdı. Haftalık bazda son 7 yılın en çok yatırımını topladı.

Bitcoin ve kripto paralar konusunda oldukça eğitici olan reklam. ABD toplumunda Bitcoin ve kripto paralar konusunda farkındalık oluşturuyor. Reklam toplumu kripto paralar konusunda eğitirken kripto para kullanımına da önemli katkı sunuyor.

30 Saniyelik Bitcoin reklamı

ABD’de oldukça beğeni toplayan 30 saniyelik Bitcoin reklamını aşağıda görüyoruz. Merak eden okuyucularımız 30 saniyelerini ayırarak reklama göz artabilir.

Bu reklamın yayınlanmasının ardından Grayscale, 5 gün içerisinde 200 milyon doların üstünde kripto para ve Bitcoin sattı. Yukarıdaki reklam, 10 Ağustos’tan itibaren ABD televizyonlarında ve online ortamlarda sürekli yayınlanıyor.

Ünlü milyardere göre altın fiyatları artmaya devam edecek! Ya Bitcoin?

Grayscale yatırım şirketi, portföyünde 5 milyar doları aşkın değerde kripto para tutuyor. 5 milyar dolarlık pastadan aslan payını yüzde 81.5 ile Bitcoin alıyor. Bitcoin’i yüzde 11.7 ile Ethereum takip ediyor. Grayscale yatırım şirketi portföyünde Ripple, Bitcoin Cash ve Litecoin de tutuyor.

Grayscale, kurumsal firmalardan ve Wall Street’ten birçok firmanın piyasaya girmesine yardımcı oluyor.

Cryptopotato.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin