Grafikleri dikkat çeken iki altcoin
Grafikleri dikkat çeken iki altcoin

Teknik grafiği dikkat çeken iki altcoin: Biri Metaverse tokeni!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğaların geçen hafta kaybettikleri destek seviyelerini geri almak için önlerinde büyük bir yol var. İlk olarak hızlı gerilemeyi durdurmak için artan hacimlere fon sağlamaları gerekiyordu. Algıyı değiştirmek için harekete geçseler de Filecoin 24 Ocak’ta yeni düşüşler gördü. MANA ayıları ise tam tersine %78,6 seviyesini savunmaya çalıştı.

Decentraland (MANA)

4 saatlik grafikte, kontrol noktasını (kırmızı) test ettikten sonra MANA aşağı yönlü kanala (sarı) girdi. Boğalar 3,02 dolar seviyesini test ederken, yükselen üçgen modeli meydana geldi. Ancak düşüş eğilimi hüküm sürdükçe yükseliş eğilimi de geçersiz hale geldi ve görünüm tersine döndü.

21 Ocak’taki satışlar MANA’nın düşüş eğilimini körükledi. Bu esnada MANA, uzun vadeli %61,8 Fibonacci desteğini kaybetti. Kripto para birimi yaklaşık %40’lık bir kaybın ardından 22 Ocak’ta 11 haftanın en düşük seviyesine geri çekildi. Şimdi ayılar için ilk test alanı %78,6 seviyesinde.

Bu haberin yazıldığı sırada MANA 1,8519 dolardan işlem görüyor. RSI aşağı kanal boyunca hareket ediyor. Düşmeye devam ederse, 20’yi test edebilir. Ayrıca AO 23 Ocak’ta yedi haftanın en düşük seviyesine geriledi ve satıcılar lehine bir görüntü var.

Filecoin (FIL)

Boğalar 30,6 dolar seviyesini defalarca kez test ederken, ayılar da kontra baskıdan vazgeçmedi. Geçen hafta şaşırtıcı bir şekilde %46,59’luk bir gerileme başlattılar ve yukarı kanalın (beyaz) altında sürekli bir düşüş sağlamayı başardılar.

Bu arada, Süper Trend bir satış sinyali vermeye devam etti. İlk test direnci şimdi 18,38 dolar seviyesinde kaldı.

Bu haberin yazıldığı sırada FIL 17.37 dolardan işlem görüyor. Orta seviyeden düştükten sonra, RSI bir aşağı kanal içine girdi. Son üç gündür aşırı satım bölgesinde kaldı. İlginç bir şekilde Squeeze Momentum Göstergesi gri noktalar gösteriyor. Bu da yüksek bir oynaklık anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin