bu altcoin 6 ayın en düşük seviyesini gördü! Toparlanabilecek mi?

bu altcoin 6 ayın en düşük seviyesini gördü! Toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Tezos, geçtiğimiz hafta kayıplarını sürdürdü. XTZ, kritik destek seviyelerinden sıçramaya çalışsa da, daha geniş pazardaki düşüş trendi fiyatta bir toparlanmanın başlamasına engel oldu.

Kripto para piyasasında satışlar kaydedilmeye devam ediyor. CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içinde küresel piyasa değeri %8 daha düşerek 1.52 trilyon doları gördü.

Altcoin 2.5 dolarlık desteğe düşebilir

XTZ düşüş eğilimiyle devam ederse, 2.50 dolarlık destek seviyesini görebilir. Altcoin, ayın başından beri düşüş trendinde ve bu düşüşün önümüzdeki hafta da sürmesi muhtemel. Piyasa soğuyana kadar satışların devam edeceği göz önüne alındığında, fiyat, 2.0 dolara bile düşebilir.

Tezos fiyatı, 2.30 dolara düşerse, altı ayın en düşük seviyesini görmüş olacak. Altcoin, bu seviyelere en son Temmuz 2021’de ulaşmıştı. Bunun yanında, kısa vadeli tüccarlardan alıcı desteği eksikliği bulunursa, yeni düşük seviyeler yapabilir. Son 24 saatte Tezos, ayı piyasasının gücünü gösterdi. XTZ sadece 24 saatte, 3,12 dolardan 2,60 dolara düştü.

Altcoin’in herhangi bir şekilde toparlanması şu anda daha geniş pazardan gelecek desteğe bağlı. Kripto para, hâlâ değer kaybediyor ve korku endeksinin daha fazla satış sinyali vermesi nedeniyle XTZ’nin toparlanması yakında gerçekleşmeyebilir.

XTZ fiyatında bir toparlanma yolda olabilir

XTZ altcoin fiyatında bir toparlanma da yolda olabilir. Alıcılar mevcut düşüş sırasında satın alırsa %10’un üzerinde bir boğa koşusu mümkün. Bununla birlikte, toparlanma umudu, daha geniş kripto para piyasasındaki kazanım işaretlerine bağlılığını koruyor.

Bir toparlanma, XTZ’yi 2.85 dolarda bulunan bir sonraki ana dirence itecek. Kripto para geçmişte bu direnç seviyesini aşmaya çalıştı, ancak sıçrama güçlü piyasa direnciyle karşılandı. Eğer bu seviyede kalır ve kırılmayı başarırsa, bir sonraki hedef 3 dolar ve üzeri olacak. Alıcı desteği ile 3,62 dolarda bir zirve de elde edilebilir. XTZ tüm zamanların en yüksek seviyesinin yaklaşık %71 altında ve boğaların tokenin önemli kazançlar elde etmesini sağlayacak kadar güçlü olması gerekiyor.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin