featured

Gözler Shiba ve Doge’den sonra şimdi de 3. en büyük şaka kripto parasına çevrildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şaka temalı kripto paralara yoğun sermaye akışı sırasında Floki Inu (FLOKI) de listeye katılıyor. Son günlerin en popüleri Shiba Inu (SHIB) devasa rallisinin ardından dinlenme moduna geçerken, FLOKI son 24 saatte %50’den fazla arttı.

Görünüşe göre yatırımcılar Shiba Inu (SHIB) satıp aynı parayı Floki Inu (FLOKI) ve Dogecoin’e (DOGE) taşıyor. Ayrıca, Floki Inu destekçilerinin agresif pazarlama kampanyaları, köpek temalı kripto için ilgi çekmeye yardımcı oldu.

Son haftalarda Londra toplu taşıma sistemi “Floki Inu” reklamlarıyla doldu taştı. Londra’daki metro istasyonları, otobüsler ve trenler, “Doge kayıp? Floki alın” ilanıyla dolu. Geçen ay bir Medium gönderisinde, tokenin destekçileri şunları yazdı:

Momentumun ilerlemesini sağlamak için Floki Inu, çok hedefli ve agresif pazarlama kampanyalarıyla pazara saldırıyor. Bu reklam kampanyaları birlikte yürütülecek ve Londra toplu taşıma sistemine tam bir saldırı olacak.

Floki, reklam için 1,5 milyon dolarlık sözleşme imzaladığını söyledi. Bugün erken saatlerde, FLOKI fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0020$’a ulaştı. Mem kripto para birimi değerlemeleri, son 2 gün içinde 4 kat artarak %300’lük sağlam bir kazanç kaydetti.

Şaka temalı kripto para çılgınlığı sürüyor

Söylendiği gibi, FLOKI’deki son ralli, bu kategorideki kripto para birimleri etrafındaki yatırımcı çılgınlığının ortasında geldi. Shiba Inu (INU), son birkaç hafta içinde piyasaya hakim oldu ve piyasa değerine göre ilk on kripto paradan biri haline geldi.

Bununla birlikte, bu haftanın başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0008 $’a ulaştıktan sonra, SHIB, bir süredir dinleniyor ve FLOKI ve Dogecoin gibi diğer kriptolar, ön plana çıktı. Şaka kripto para birimlerini saran çılgınlık bu yıl tüm zamanların en yüksek seviyesinde. FLOKI’nin SHIB rotasını izleyerek fiyat artışına devam edip edemeyeceğini görmek ilginç olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin