Ethereum, Altair yükseltmesinden sonra yeni rekor fiyatta yükseldi!
Ethereum, Altair yükseltmesinden sonra yeni rekor fiyatta yükseldi!

Ethereum, Altair yükseltmesinden sonra yeni rekor fiyata yükseldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum yeni rekor fiyatı 4.400 doların üzerinde yer alıyor. Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto olan Ethereum’un fiyatı bir önceki rekorunu kırarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. ETH son 24 saat içerisinde %10 üzerinde artış sağladı. Yazım sırasında elde edilen verilere göre ETH tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 4.416,05 dolara yükseldi.

ETH fiyatı, 26 Ekim Salı günü 4.300 dolara kadar düştü. Ancak dün, ağ yedi ay içinde üçüncü yükseltmesini gerçekleştirdi ve Ethereum 2.0 için önemli bir adım atıldı. Ether’in dün gerçekleştirdiği Altair yükseltmesi Ethereum 2.0’ın gerçekleştirilmesi için önemli bir adım oldu.

Varlığın fiyatı, deflasyonist bir mekanizma oluşturan Londra Hard Fork güncellemesinden olumlu etkilendi. Şu anda ağda işlem yapan madencilere ücret ödemek yerine, kullanıcılar artık ağa bir taban ücret ödüyor ve bu da arz kıtlığına sebep oluyor. Ağdaki arz büyüme oranını düşürdüğünden beri, ETH 2.000 doların ortasından şu anki en yüksek seviyelerine kadar yükseldi.

Ethereum Altair yükseltmesi nasıl ilerliyor?

Çarşamba günü, Ethereum blockchaini yedi ay içinde üçüncü yükseltmesini gerçekleştirdi. Altair güncellemesi daha önce gerçekleştirilen iki yükseltmeden farklı olarak şimdiye kadar sorunsuz bir şekilde ilerledi.

Bu arada, Ethereum yatırımcıları varlığın boğa koşusunu uzatmasını bekliyorlardı. Bybt’e göre, 1.2 milyar doların üzerinde ETH seçeneği Cuma günü sona ermesi bekleniyor. Varlığın gelecekteki fiyatına (29 Ekim tarihine kadar) ilişkin bahislerin yarısından fazlası, 4.500 doların üzerine çıkması yönünde oldu. Bu iddialar gerçekleşirse varlık yeni bir rekor daha kıracak.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin