Gözler bu altcoin üzerinde! Yükseliş devam edecek mi?
Gözler bu altcoin üzerinde! Yükseliş devam edecek mi?

Gözler bu altcoin üzerinde! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son günlerden istikrarlı bir yükseliş ortaya koyan altcoin yükselişe devam etmeye çalışıyor. Litecoin fiyatı, 22 Ocak tarihinin en düşük seviyesi olan 96,39 doların altına bir düşüş ayarladıktan sonra ayı dönemini tamamlamış görünüyor. Ortaya çıkan yükseliş, LTC’yi 117,80 dolar ve 124,09 dolarlık engellerle mücadele etmeye itecek. LTC için 91,61 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu, daha düşük bir dip oluşturmasını ve yükseliş eğilimini başlatmasını bekleyebiliriz.

Altcoin fiyatı, hızlı bir yükseliş yaşadıktan sonra bir geri çekilme yaşıyor. Küçük ralliden önceki fiyat hareketi, trend dönüşlerinin belirlenmesinde çok önemli bir rol oynuyor. Şu anda, LTC için yükseliş görünümüne işaret ediyor.

Litecoin kayıpları geri alabilecek mi?

Altcoin fiyatı, 17 ve 22 Ocak arasında 153,90 dolardan 96,39 dolara kadar bir aralık oluşturdu. Altcoin 22 Ocak’ta en düşük seviyenin belirlenmesinden kısa bir süre sonra, LTC %48 oranında yükseldi ve 144 dolardan 91,61 dolara uzanan başka bir aralık oluşturdu.

Altcoin son olarak 24 Şubat’taki 91,61 dolarlık piyasa dip seviyesi, bir önceki düşük seviyeyi geçerek bir piyasa yapısı kırılması (MSB) yarattı. LTC’nin daha fazla düşebileceğini düşündürdü. Bununla birlikte, MSB bir likidite kapma ve piyasa yapıcılar tarafından daha yükseğe çıkmadan önce yatırımcıları yanlış yöne çekmeye çalıştı.

Bu hareketin ardından altcoin fiyatı %25 arttı ve şu anda ikinci yükselişi tetiklemeden önce istikrarlı destek seviyeleri bulmak için geri gidiyor.

Litecoin fiyatının karşılaşacağı ilk engel, 117,80 dolar seviyesindeki %50 geri çekilme seviyesine denk geliyor. Bunun ötesinde, LTC %62 geri çekilme seviyesinde 124,09 dolardan sallanarak toplam artışı %20’ye çıkarabilir. Yatırımcılar bu seviyelerden herhangi birinde kâr elde etmeyi seçebilir.

LTC/USDT 4-hour chart

Aksine, LTC fiyatı kâr almayı engelleyemezse, geri çekilme LTC’yi 22 Ocak’ın en düşük seviyesi olan 96,39 doları yeniden test etmeye zorlayabilir. Boğalar satış baskısının üstesinden gelemezse LTC’nin düşük aralığı 91,61 doları yeniden test edebilir. Altcoin 91,61 doların altına yakın dört saatlik bir mum çubuğu daha düşük bir dip oluşturabilir ve Litecoin fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılınabilir. Bu hareket, ayıların LTC’yi daha düşük seviyelere sürüklemesinin yolunu açabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin