featured

Gözde altcoin’in yeni CEO’su ilgi çekiyor: Piyasadaki dengeleri gerçekten değiştirebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Polygon (MATIC), yeni olumlu haberler karşısında yükseliş trendine geri dönüyor gibi gözüküyor.

ABD SEC ile son yasal çekişmelerin ortasında, Polygon eski Baş Hukuk Sorumlusu Marc Boiron’u yeni CEO olarak ilan etti. Zincir üstü veriler, Polygon topluluğunun haberlere olumlu tepki verdiğini gösteriyor. Bu gelişmeler sonucunda önümüzdeki haftalarda MATIC’in fiyatı kripto piyasasındaki dengeleri değiştirebilir mi?

7 Temmuz Cuma günü, Polygon (MATIC) eski Baş Hukuk Sorumlusu Marc Boiron’u yeni CEO olarak ilan etti. Bu haberin ardından gözde altcoin’in fiyatı %3 oranında bir artış kaydetti.

Marc Boiron’un yeni CEO olması yatırımcı güvenini artırarak yeni bir MATIC fiyat rallisini tetikleyebilir mi?

Polygon’un yeni CEO ataması sosyal medyayı heyecanlandırdı

Polygon’un yeni CEO ataması, topluluk içinde iyi karşılanmış gibi görünüyor. Santiment tarafından derlenen zincir üstü veriler, Polygon’un duyurudan sonraki 24 saat içinde Sosyal Hacimde %120’lik bir artış kaydettiğini ortaya koyuyor.

Aşağıda gösterildiği gibi, MATIC 7 Temmuz’da 90’lık bir Sosyal Hacim puanı kaydetti. Haberin açıklanmasının ardından bu veri 8 Temmuz’da anında 199’a yükseldi.

altcoin MATIC

Sosyal hacmin yükselmesi projenin yatırımcılar tarafından dikkat çektiğini gösterir ki bu genellikle fiyat için bir yükseliş işaretidir. Yukarıda gösterildiği gibi, gözde altcoin’in son Sosyal Hacim artışı %3’lük bir fiyat artışını tetikledi.

Yatırımcılar yasal geçmişe sahip yeni bir CEO’nun atanmasının devam eden düzenleyici çekişmelerde iğneyi hareket ettirebileceğinden emin olurlarsa, bu MATIC için bir oyun değiştirici hamle olabilir.

Balinalar net bir işaret bekliyor

Polygon balinaları, yeni CEO atamasının gözde altcoin’in fiyatında ezber bozacak gelişmeler yaratacak şekilde konumlanıyor. Zincir içi verilere göre, fiyat konusunda bilgili balinalardan oluşan bir grup, atama duyurulduktan sonra MATIC’i tekrar satın almaya başladı.

Aşağıda görüldüğü gibi, balinalar duyurudan sonraki 48 saat içinde 10 milyon adet MATIC token’ı daha satın aldı.

Balinalar token başına 0,70 dolarlık fiyatla toplamda 7 milyon dolar değerinde bir satın alım gerçekleştirdi. Genel olarak, balina birikimi genellikle stratejik perakende yatırımcılara ve diğer ağ katılımcılarına yükseliş sinyalleri gönderir.

Ancak daha da önemlisi, tarihsel eğilimler gözde altcoin’in fiyatının, bu belirli balina grubu satın almaya başladığında sıklıkla arttığını gösteriyor.

Özetle, balina yatırımcıları arasında artan güven ve Marc Boiron’un atanmasının yarattığı olumlu duygu MATIC fiyat rallisini tetikleyebilecek kritik faktörlerdir.

MATIC fiyat tahmini: Tüm gözler 0,80 dolarda

MATIC sahiplerinin %87’sinin zararına satış yapmak istememesi nedeniyle, talepte önemli bir artış fiyat artışını tetikleyebilir. IntoTheBlock’un IOMAP verileri, MATIC’in zorlu 0,80 dolar hedefine ulaşmasını engelleyen seviyenin 0,75 dolarda bulunan direnç noktası olduğunu gösteriyor.

Aşağıda görüldüğü gibi yaklaşık 8,000 yatırımcı gözde altcoin’i minimum 0,75 dolarlık fiyattan satın aldı. Eğer bu yatırımcılar kârlarının bir kısmını realize etmek için satış yapmaya karar verirse fiyat 0,70 dolar seviyesinin altına gerileyebilir.

Ancak, yeni CEO ataması oyunun kurallarını değiştirirse, 0,75 dolarlık direnç daha büyük bir birikim bölgesine dönüşebilir.

Bu durumda MATIC, Haziran başındaki SEC davasından bu yana ilk kez 0,80 dolar seviyesini geri alabilir.

Ancak, ayılar fiyatı 0,65 doların altına çekerse yükseliş tahmini geçersiz olacaktır. Bununla birlikte, ortalama 0,65 dolarlık fiyattan 115 milyon adet MATIC token’ı para satın alan 6,500 yatırımcı, bir satın alma duvarı oluşturabilir.

Pek olası olmasa da, bu satın alma duvarı ayıları desteklerse, MATIC tekrar 0,60 dolara doğru bir düşüş gerçekleştirebilir.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin