featured

Gözde altcoin’den rekor yükseliş: Yüzde 60’lık rallinin ardından sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan NEO, son altı gün içinde %60 oranında bir yükseliş kaydederek grafiklerini yeşile boyadı. Analistler bu hareketin, daha fazla yükselişi tetikleyeceğini tahmin ediyor. Fiyattaki bu artış Sharpe Oranını 2,17’ye getirerek NEO’yu yatırımcılar için cazip bir yatırım hâline getirdi.

Short pozisyonlardaki 4 milyon dolar değerindeki tasfiyeler, ayıları altcoin’den daha da uzaklaştırarak yükseliş için uygun alan tanıyacaktır.

NEO fiyatı, geçtiğimiz hafta kripto para piyasasında en iyi performans gösteren altcoin’lerden bir tanesi oldu. Mevcut yukarı yönlü hareketi sonucunda fiyat birkaç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Peki bu yükseliş devam mı edecek, yoksa önümüzdeki günlerde altcoin düzeltmelere mi tanıklık edecek?

NEO ayıları piyasadan çekiliyor

NEO fiyatındaki artış, altcoin’in genel piyasa değerinin önemli ölçüde artmasına olanak sağladı. Bu da yatırımcıların daha yüksek oranlarda kâr elde etmesinin yolunu açar. Bu, şu anda 2,17 olan Sharpe Oranı ile de kanıtlanmaktadır.

Sharpe oranı, bir yatırımın riske göre düzeltilmiş getirisini ölçer. Bir yatırımın birim/volatilite başına ne kadar fazla getiri ürettiğini gösterir. Daha yüksek değerler, daha yüksek getirilerin göstergesidir.

Bu, bir varlığın yatırımcıları kendisine doğru çekip çekmeyeceğini belirlemede önemli bir ölçümdür NEO durumunda da bu göstergenin olumlu işaretlere sahip olduğu görülüyor.

Üstelik son gelişmeler muhtemelen ayıları da uzak tutacak. Bunun nedeni, fiyat düzeltmelerinden kâr elde etme girişimlerinin sonuç vermemesidir. Çünkü mevcut veriler, son dört gündür en büyük tasfiyelerin short pozisyonlardan geldiğini göstermektedir.

Bu süre zarfında yaklaşık 4 milyon dolar değerinde tasfiye kaydedildi. Bu da ayıların daha fazla short pozisyon açmalarını büyük ölçüde engelledi.

altcoin NEO analiz

Tüm bunların sonucunda da NEO fiyatı, kripto piyasasında en fazla yükseliş kaydeden altcoin’lerden bir tanesi olmayı başardı.

NEO fiyat tahmini: Altcoin yükselişe devam edebilecek mi?

NEO fiyatı bu yazının yazıldığı sırada 23 dolar seviyesinin biraz altında işlem görüyor. Bu da 22,63 dolarda bulunan destek noktasını güçlendiriyor. Desteğin sağlam kalması durumunda fiyat yükselişe devam edecek ve 24,22 dolarda bulunan kritik direnç noktasını aşarak 25 dolara yükselecektir.

Teknik göstergelerden Ortalama Yön Endeksi (ADX), aktif yükseliş trendinin güç kazandığını gösteriyor. Bu, NEO’nun önümüzdeki günlerde muhtemelen yükselmeye devam edebileceği anlamına geliyor.

Ancak 22,63 dolardaki destek noktası sıradaki hareketin yönünün belirlenmesi konusunda kritik öneme sahiptir. Çünkü bu desteğin kaybedilmesi durumunda altcoin’in fiyatı düşüşe geçecek ve hızla 20 dolara doğru gerileyecektir.

BeinCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin