featured

Gözde altcoin bu hafta yeni bir sürprize hazırlanıyor: İşte, potansiyel boğa rallisinin ayrıntıları…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Coin (BNB) fiyatı son 24 saatte %1,18 oranında bir artış kaydetti ve teknik göstergeler gözde altcoin’in önümüzdeki hafta 600 dolar seviyesine ulaşabileceğini gösteriyor.

Bir haftalık fiyat düşüşünün ardından Binance Coin (BNB) günlük grafiği yeşile dönerek yükseliş ivmesi kazandı. Şu anda fiyat bir boğa modeli içinde hareket ettiği için işler gelecek hafta daha da iyi olabilir.

Peki bu, BNB’nin yakında yeni zirvelere ulaşabileceği anlamına mı geliyor?

Binance Coin (BNB) grafiği umut vadediyor

CoinMarketCap verilerine göre, geçtiğimiz hafta ayıların kontrolündeki BNB fiyatı %3 oranında bir düşüş kaydetti.

Ancak son 24 saatte fiyatının %1,8’den fazla artmasıyla işler değişti. Şu anda gözde altcoin 587 dolar civarında işlem görüyor ve piyasa değeri ise 87 milyar doların üzerinde bulunuyor.

BNB altcoin analiz

Günlük grafikteki simetrik üçgen modelinin kırılması durumunda fiyatta yeni bir boğa rallisi başlayabilir.

Kesin olmak gerekirse, BNB’nin bir boğa rallisi başlatması için 590 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkması gerekiyor. Direncin kırılmasının ardından fiyat hızla 600 dolara yükselebilir. Yükselişin devam etmesi durumunda ise sıradaki hedef 630 dolarda bulunuyor.

Gözde altcoin yükselişe geçebilecek mi?

BNB için mevcut teknik göstergelerin çoğunluğunun boğaların lehine olması sebebiyle bu hafta fiyatın yükseleceği tahmin ediliyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Chaikin Para Akışı (CMF) benzer şekillerde yükseliş eğilimine işaret ediyor. Ayrıca MACD göstergesi de altcoin için yükseliş yönünde olumlu bir görünüme sahip.

Tüm bu teknik göstergeler Bollinger Bantları’nın de 590 doları geçme şansının yüksek olduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte, Para Akışı Endeksi (MFI) yatay hareket ediyor. Bu da yatırımcıların birkaç gün daha yavaş bir harekete şahit olabilecekleri anlamına gelmektedir.

Fiyattaki artışa rağmen, Ağırlıklı Duygunun düşmesi nedeniyle gözde altcoin’in etrafındaki düşüş eğiliminin piyasada hâkim olmaya devam etmesi şaşırtıcıydı.

Ancak Binance Coin’in Sosyal Hacmi, kripto piyasasındaki popülaritesini yansıtacak şekilde arttı.

Türev piyasasında da durum iyimser görünüyordu. Örneğin, Binance Coin’in Açık Pozisyonları fiyatla birlikte bir artış kaydetti. Bu da mevcut fiyat eğiliminin devam edeceğini gösteriyor.

Sonuç olarak, altcoin’in mevcut eğilimi ve teknik göstergeler BNB fiyatının önümüzdeki hafta yükselişe devam edebileceğini ve 600 dolar sınırını geçebileceğini gösteriyor.

BNB Chain destekli çevreci kripto projesi: eTukTuk

Rekabetçi kripto para piyasasında çevreci duruşu ile benzersiz bir yaklaşım sunan eTukTuk projesi, yenilikçi portföye sahip olan yatırımcıların dikkatini çekiyor. Projenin misyonu, karbon emisyonlarını azaltmak ve belirli bölgelerde karbondioksitin sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmaktır. geleneksel TukTuk’ların yerini çevre dostu elektrikli araçlar ile değiştirmeyi hedefleyen eTukTuk, yenilenebilir enerji ve blockchain teknolojisini birleştiren bir projedir.

Etuktuk’ı Ziyaret Edin

eTukTuk’un altyapısı, Binance’in BNB Zinciri gibi güvenilir kaynakları kullanmaktadır. Bu da projeye ölçeklenebilirlik, güvenlik ve verimlilik sağlaması sebebiyle önemlidir. “Power Staking” özelliği ile yatırımcılarına pasif gelir imkanı da sağlamaktadır. ETukTuk, çevresel sorunlara kalıcı çözümler bulma amacıyla yola çıkmıştır ve sadece finansal kazanç sağlamak yerine gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakmayı hedefler.

Şu anda TUK tokenlarına 0,0295 dolar gibi düşük bir fiyat ile sahip olabilirsiniz. Proje 2 milyon doların üzerinde bir fon toplamayı başardı ve popüler kripto para analistleri eTukTuk fiyat geleceğinin oldukça parlak olduğuna inanıyor.

AMBCrypto


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin