Bitcoin düşüşüne rağmen borsa tokenleri uçuşa geçti.
Bitcoin düşüşüne rağmen borsa tokenleri uçuşa geçti.

Binance’in çalışanlarına Binance Coin (BNB) ile ödeme yaptığı ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün ortaya çıkan bir habere göre dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance’in, çalışanlarına yüzde doksan oranında Binance Coin (BNB) ile ödeme yaptığı ortaya çıktı.

Binance Coin olayını Arrington ortaya çıkardı

Olay, TechCrunch kurucusu Michael Arrington tarafından atılan bir tweet ile açığa kavuştu. Arrington, tweette açıkça Binance CEO’sunun kendisine bu bilgiyi verdiğini ifade etti.

https://twitter.com/arrington/status/1030755140033232896?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1030755140033232896&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.chepicap.com%2Fen%2Fnews%2F3021%2Fat-binance-90-of-employees-are-paid-in-binance-coin.html

Bu olay Binance’i, çalışanlara tazminat için kripto teklif eden şirketler arasında öncü haline getirmiş oldu. Böyle bir teklif yapan bir başka büyük şirket, Japon GMO Group idi. Ayrıca, Overstock.com da yıllardır çalışanlarına Bitcoin ile ödeme seçeneği sunuyor.

Diğer şirketlerin de bu trende katılmasını ümit ediyoruz. Zira kripto ana akımın bir parçası haline gelmek istiyorsa, insanlar onları bir iş için geçerli bir tazminat aracı olarak görebilmelidir. En azından kripto merkezli işlerde, bu felsefenin daha fazla benimsenmesini görmek sektör için hayli pozitif bir manzara ortaya koyacaktır.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin