Google ve Digital Assets, dağıtık defter teknolojisi kolaylaştıracak
Google ve Digital Assets, dağıtık defter teknolojisi kolaylaştıracak

Google ve Digital Assets anlaşmasının ayrıntıları ortaya çıktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Daha önce bildirdiğimiz gibi Google bulut platformunda Blockchain çözümlerini entegre etmesine yardımcı olması için fintech şirketi ile anlaştı. Bugün teknoloji devi Google ve Digital Assets ortaklığının sonuçlarını tartışan bir makale yayınlandı.

Google ve Digital Assets, dağıtık defter teknolojisi kolaylaştıracak

Digital Assets, dağıtık defter teknolojisi (DLT) konusundaki uzmanlığını Google Cloud geliştiricilerine ulaştırmayı umuyor. Geliştiricilerin, Dijital Varlık Modelleme Dili’ne (DAML) erişmelerine izin verecekler. Bu sayede blok varlık programlamanın nasıl çalıştığını tam olarak anlamadan dijital varlıkları oluşturup entegre etmelerini sağlayacak.

Buna ek olarak DAML’ın, geliştiricilerin bir sandbox ortamında Blockchain tabanlı uygulamaları oluşturmasına ve test etmesine izin verecek. Ayrıca kapsamlı bir test yapılmasına ve kodun gerçek zamanlı olarak değiştirilmesine de olanak sağlayacak. Bu entegrasyonun umudu, uzman olmayanlar için Blockchain gücüne erişmenin kolay bir yolunu sağlayarak teknolojinin benimsenmesini kolaylaştırmak.

Google’ın diğer şirketler gibi kitlelere DLT’yi açması gerekecek

Araştırma, yapılacak olan uygulama ile bu teknolojinin nasıl bir şey olduğunu herkesin anlayabileceğinin altını çiziyor. Bu durum, şimdi de Google’ın elinde gelişmekte olduğu için, teknolojiye giren yazılımın miktarında bir patlama olmasa da, alana meşru bir hava katacak. Gelecek yıllarda Google’ın, diğer şirketler gibi kitlelere DLT’yi açması gerekecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin