ABD Google'da en çok aranan bu coinler artık en büyük kriptolardan daha çok ilgi görüyor
ABD Google'da en çok aranan bu coinler artık en büyük kriptolardan daha çok ilgi görüyor

Google üzerinden yapılan Ripple (XRP) aramaları 3 yılın zirvesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Google Trends tarafından sağlanan verilere göre Ripple (XRP)’ye küresel düzeyde arama ilgisi, en son Aralık 2017’de görülen seviyelere yükseldi. Google’ın sunduğu aşağıdaki grafik bu gerçeği daha da gösteriyor.

Flare Networks olayı XRP için dönüm noktası oldu

Google’da XRP eğilimi üç gerçekle ilişkilendiriliyor. İlk olarak, 12 Aralık için planlanan Flare Networks snapshot’ı, yatırımcılar Spark Tokens’in nihai airdropundan yararlanmak için XRP’ye sahip olmak için acele ederken kripto paraya gösterilen ilgiyi yeniden canlandırdı. Airdrop’lanan tokenler genellikle ücretsiz varlıklar olarak görülüyor, bu nedenle yatırımcıların XRP’ye sahip olması için bir teşvik sağlıyor.

İkinci olarak, Flare Networks snapshot’ından dolayı XRP’ye olan ilgi, dijital varlık için satın alma talebiyle sonuçlandı. Bu talep, kripto piyasalarında XRP’nin değerini de yükseltti. XRP geçtiğimiz günlerde 2 yıllık en yüksek değer olan 0,78 dolara dokundu ve böylece Flare Networks snapshot ile parabolik koşula girmek isteyen yatırımcıların merakını uyandırdı.

Üçüncüsü, kripto analisti Timothy Peterson, bu ayın başlarında XRP’nin önümüzdeki yıl kazançlarda Bitcoin’i gölgede bırakacak bir tırmanışa başlayacağını iddia etmişti. Peterson’un öngörüsü, XRP’nin 0,80 dolar fiyat alanını test edeceğini doğru bir şekilde tahmin eden kripto analisti MagicPoopCannon tarafından da tekrarlandı.

Büyük gün 12 Aralık

Daha önce de belirtildiği gibi, Flare Networks snapshot’ı 12 Aralık’ta. Bu da yararlanmak isteyenlere iki hafta gibi bir süre veriyor.

Bu gerçek, Google’ın XRP’deki arama ilgisindeki artışla birleştiğinde, kripto parayı en son Aralık 2017 ve Ocak 2018’de görülen zirvelere çıkarabilecek bir FOMO senaryosuna neden olabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin