Google Finance, Bitcoin'i en popüler para birimlerinin bile önüne taşıdı!
Google Finance, Bitcoin'i en popüler para birimlerinin bile önüne taşıdı!

Google’ın yeni tanıtım filminde kripto göndermesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google, Google Asistan hizmetiyle ilgili yeni bir özellik için tanıtım videosu yayınladı. Tanıtım filminde Google, kripto para birimleriyle ilgili bir göndermeye de yer verdi.

Videoda çağrı ekranı gelen aramanın kimliğini “elektrik şirketi” olarak aramanın amacını ise fatura değerinin yüksek olduğu olarak gösteriyor.

Arayan kişi, “Kripto madenciliğinin çok fazla enerji harcadığını” öne sürüyor:

Kripto para? Bu para gerçek değil.

Google, kripto para birimlerine karşı duruşunu değiştiriyor

Google’ın arama ekranı girişinde neden bir “kripto para” ismine yer verdiği tam olarak bilinmese de bu video Google’ın sektöre yönelik resmi duruşunu özetliyor.

Şirket geçtiğimiz haziran ayında kripto para reklamlarını tamamen yasaklamıştı.

Bu aydan itibaren şirket, politikasının “Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya’da reklam vermek için düzenlenmiş kripto para borsalarına izin vermek” olarak değişeceğini doğruladı.

Kaynaklar, bu değişimin ardındaki itici gücü tam olarak açıklayamazken “Çağrı Ekranı skeci” Google’ın duruşunun tek taraflı olmaktan uzak olduğuna dair bir ipucu daha sunuyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin