Google ile Dent koin arasındaki soğuk savaş başlamış olabilir!
Google ile Dent koin arasındaki soğuk savaş başlamış olabilir!

Google ile Dent koin arasındaki soğuk savaş başlamış olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dent koin Twitter gönderilerinden birinde kendilerini Google ile karşılaştırdı. Sembolü DENT olan Dent koin, uçtan uca mobil veri değişimi sağlamaya kendini adamış bir tanınmış altkoindir.

“En hızlı büyüyen Blockchain projesi DENT.”

Dent ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

En hızlı büyüyen Blockchain projesi DENT, Google Drive’ı Google Play Store trend grafiğinde yener! Google Drive şu ana kadar 1 milyardan daha fazla indirmeye sahip, bunun üzerinde çalışacağız.

Google Drive ve Google Play, Meksika’nın uzun süredir trend grafiklerinde liderdi. Bu, DENT trend listesinde göründüğünde değişti ve kısa bir süre sonra Google Drive ve Google Play’in grafiğini solladı.

Google ile Dent koin arasındaki soğuk savaş başlamış olabilir!

DENT’i denetleyen firma Hong Kong’da ve genel mobil veri pazarını yakalamaya çalışıyor. Etap müşterileri, Ethereum tabanlı Blockchain üzerinden veri almayı, sunmayı veya vermeyi kabul ediyor. Bu altkoinin amacı, sonunda mobil veri ticareti için küresel bir ekosistem haline gelmek.

DENT’in başlangıcı sırasında ekip, küresel telekomünikasyon sektörünün daha verimli ve daha ucuz hale getirilebileceğini umuyordu. DENT kripto para biriminin mobil veri için küresel para birimi olma olasılığı var. DENT kullanıcıları, tüketiciler ve IoT araçları için otomatik veri paketlerinin satın alınmasının keyfini çıkarabilir. Google, bugüne kadar, tweet hakkında yorum ya da açıklama yapmadı. Yine de, Google ile DENT arasındaki soğuk savaş başlamış olabilir!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin