Artık Bitcoin Cash UpayCard uygulamasında
Artık Bitcoin Cash UpayCard uygulamasında

Artık Bitcoin Cash UpayCard uygulamasında: BCH bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

UPayCard, fiat ve kripto para birimleri arasındaki boşluğu kapatmayı hedefliyor. Depolama ve harcama için bir platform sağlayan UPayCard, tek bir çözümdür. Paranızı, fiat ve kripto olarak, hem mobil uygulama üzerinden hem de fiziki ön ödemeli bir yöntemle online olarak ödemenize olanak sağlar. Artık Bitcoin Cash UpayCard uygulamasında.

Artık Bitcoin Cash UpayCard uygulamasında

UPayCard yakın zamanda, son genişlemelerinin bir parçası olarak Bitcoin Cash’i platformuna entegre ettiğini açıkladı. Bu hareket, UPayCard müşterilerinin, birçok UPayCard arayüzünden birini kullanarak, Bitcoin Cash satın alma ve ticaret için Bitcoin Cash’i kullanmasını sağlayacak. UPayCard konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Bitcoin Cash, UPayCard’ın kripto para sektöründe büyüyen listesine katılan en son kripto para. Bitcoin Cash, “Peer-to-Peer Electronic Cash’in” orijinal vaadini yerine getiriyor. Satıcılar ve kullanıcılar düşük ücretler ve güvenilir onaylar ile güçlendiriliyor.

Bu, UPayCard’ın platformundaki diğer kripto para birimleri olan Litecoin, Ethereum ve Ripple’ın arasına artık Bitcoin Cash’i de eklediğini gösteriyor.

Bitcoin Cash bu gelişmeden nasıl etkilenecek?

Bu haber Bitcoin Cash fiyatının tırmanışa geçmesine neden olmadı. Bitcoin Cash bir kez daha hedef seviyelerinin altına düştü. Ama bu gelişmenin fiyata etki etmediği anlamına gelmez. Bitcoin Cash yazım sırasında, %10 oranında artışla 1.131  dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bitcoin Cash’in gerçekten 2.000 dolar seviyesini görebilmesi için Nisan ayı sonunda yaptığı gibi kendini kanıtlaması gerekiyor. Umarız piyasalar yakın zamanda artış yönünden fiyat hareketleri başlatır ve bu gelişmeler ile Bitcoin Cash’de 2.000 dolar seviyelerini tekrar görebilir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin