Google'ın kurucu ortağının oğlu da Ethereum madenciliği yapıyor

Google CEO’sunun 11 yaşındaki oğlu Ethereum madenciliği yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google CEO’su Sundar Pichai, geçtiğimiz günlerde 11 yaşındaki oğlunun evdeki PC’leri kullanarak Ethereum madenciliği yaptığını belirtti.

Google’ın kurucu ortağının oğlu da Ethereum madenciliği yapıyor

Pichai’i Bitcoin’den bahsederken yanlış ifade ettiği bir şeyin oğlu tarafından düzeltildiğini belirtiyor. Ayrıca oğluun Ethereum’u incelediğini de ekliyor. Google’ın kurucu ortağı Sergey Brin, daha önce kendi oğlunun da Ethereum madenciliği yaptığını belirtti.

Pichai, oğlunun kendi bilgisayarını ETH madenciliği için kullandığını söyledi. Pachai oğluna para sisteminin ve bankaların nasıl çalıştığını öğrettiğini belirtiyor. Ayrıca Pachai, oğlunun “kağıt paraya kıyasla Ethereum’un nasıl çalıştığını daha iyi anladığını” ekliyor. Ayrı zamanda oğluyla bu konular üzerine iyi bir sohbette yaptığını vurguluyor. Kripto para madenciliği, gelecekte kripto para birimi ve Blockchain savunucuları olacak olan genç nesiller için ilgi odağı haline geliyor. Kripto paraların bu kadar genç yaştaki kitleler tarafından benimsendiğini görmek güzel.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin