Google blockchain

Google Blockchain devriminin temel taşı olma konusunda başarısız mı oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Google’ın kurucularından biri olan Sergey Brin, teknoloji devinin blok zincir teknolojisi olarak bilinen devrimci teknolojinin zirvesinde konumlandıramadığını bildirdi. Bu yorum akıllarda soru işareti bırakarak Google Blockchain teknolojisinde neden geride kaldı? sorusunu akıllara getirdi.

Sergey Brin, Fas’ta düzenlenen Blockchain Konferansı sırasında hayal kırıklığı yaratan bir ifadeyle, Google’ın Blockchain devrimine liderlik etme şansını yitirdiğini söyledi:

Muhtemelen bu teknolojinin bir parçası olmayı başaramadık, dürüst olacağım.

Google Blockchain tabanlı projeler üzerinde çalışıyor mu?

Google’ın ana şirketi olan Alphabet başkanı, yine de çok uluslu teknolojinin pazar fırsatlarından vazgeçmeyeceğini açıkladı. Birkaç kez, X’in (yarı gizli bir araştırma örgütü) Blockchain teknolojisine dayanan yeni projeler üzerinde çalıştığını belirtti.

Sergey Brin, Blockchain ve kripto paralar ile ilgili ayrıntılı olarak bilgi sahibi olmadığını belirtmesine rağmen, oğluyla birlikte Ethereum (ETH) madenciliği yaptığını da doğruladı.

Google, teknoloji patlamasına katılmak için ilk turu kaçırsa bile, Blockchain teknolojisine kesinlikle yabancı değil. Teknoloji devi, 2018’in ilk çeyreğinde, ICO ve kripto paralarla ilgili hizmetlerin reklamlarını engelleyeceğini açıklamıştı.

Google’ın kripto reklamların getirdiği yasak piyasada şok etkisi yaratmıştı

Bu karar, kripto para yatırım şirketi Blackmore Group CEO’su Phillip Nunn tarafından “ikiyüzlü” olarak yorumlanan bir karardı. Null şu ifadeleri kullanmıştı:

Facebook ve Google’ın kullanıcılarının neyi okuduğunu düzenlemek için çok fazla baskı altında olduğunu anlıyorum. Ancak hala kumar web siteleri ve diğer etik olmayan uygulamaların reklamını yapıyorlar.

Phillip Nunn, yasağın, şirketin kendi Blockchain temelli projeleri üzerinde çalıştıkça promosyonlarındaki katılım eksikliğiyle rekabeti ortadan kaldırmanın bir yolu olduğuna inanıyor:

Yasağın yakın gelecekte piyasaya kendi kripto para birimini getirme potansiyeli olan planlara uymak için uygulandığından şüpheleniyorum ve bu nedenle diğer kripto ilanları kaldırarak kendilerine bir avantaj sağlıyor olabilirler.

Google, teknoloji devrimine tam olarak dahil olmasa bile, teknoloji devinin sektör standartlarını yakın zamanda yükseltmesini bekleyebiliriz.

coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin