bitfinex
Bitfinex kurumsal müşteriler için yep yeni bir hizmet getiriyor

Bitfinex kurumsal müşteriler için yep yeni bir hizmet getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfinex, bankalar, hedge fonlar ve aracılar için bir bağlantı hizmeti geliştirmek üzere Swiss Market Synergy ile ortaklık kurdu.

Önde gelen kripto para borsalarından biri olan Bitfinex, Çarşamba günü borsada kurumsal yatırımcıları hedef alan yeni bir kripto hizmeti vermeye başladığını açıkladı. Kripto bağlantı ağı, İsviçre servis sağlayıcısı Market Synergy tarafından oluşturuldu.

Bitfinex CEO’su Paolo Ardoino, Bitfinex’in bankalar, hedge fonları ve brokerler gibi kurumsal yatırımcıların artan talebini karşılamayı amaçlayan FIX ağ geçidine ek olarak daha hızlı ve daha güvenli bir kripto para bağlantı ağı kurmaya karar verdiğini söyledi.

Bitfinex kurumsal bağlantı için İsviçreli Market Synergy ile ortaklık yaptı

Anlaşmaya göre, Market Synergy, dış kaynaklı bağlantı ve barındırma hizmetlerinin yanı sıra FIX özet akışı ve ISS (İnternet Servis Sağlayıcısı) bağlantısı sağlayarak kripto borsasının FIX dijital varlık ağ geçidi için özel bir ağ oluşturdu. Market Synergy, aynı zamanda Bitfinex kurumsal müşterilerine ortak yerleşim hizmetleri de sağlayacak.

Market Synergy CEO’su James Banister proje ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Kripto para ticaretine yönelik talep hızla artarken, kurumsal açıdan kripto para bağlantı sunumu için pazarda bir boşluk olduğunu fark ettik… İhtiyaçları değerlendirmek, ideal veri merkezini seçmek ve doğru altyapıyı kurmak için Bitfinex ile çok yakın çalıştık. Profesyonel yatırımcılar için dijital varlık ağ geçidi bağlantıları ile özel bir ağ oluşturduğumuza inanıyoruz.

Bu sene Mayıs ayında, kripto para borsası, Connamara ile işbirliği yaparak büyük yatırımcıları çekmek için dijital varlık FIX ağ geçidini başlatmıştı. Financial Information exchange (FIX), finansal kurumlar arasındaki veri aktarımını ticaret süresini kısaltarak kolaylaştıran endüstri standardı bir elektronik iletişim protokolüdür.

Kripto borsası kripto-fiat çiftlerini de destekliyor

Bitfinex, ortalama 400 milyon dolarlık işlem hacmi ile lider kripto para borsalarından biridir. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ve Ripple (XRP) dahil olmak üzere çeşitli kripto paraları destekleyen kripto borsası, platformunda ayrıca BTC ve ETH için dolar, euro, İngiliz sterlini ve Japon yeni gibi ana fiat para birimleri çiftlerini de listeliyor.

Haziran ayında ise Bitfinex’in ABD’deki faaliyetlerinin sonlandırılmasının ardından Bitfinex’in baş stratejisti şirketten ayrıldı.

cryptovest

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin