Golem (GNT) kripto parasının geleceği
Golem (GNT) kripto parasının geleceği

Golem (GNT) hakkında bilmeniz gereken her şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2017’nin ilk çeyreğinde piyasaya sürülen Golem (GNT) kullanıcıların cihazlarının kullanılmayan hesaplama güçlerini ihtiyaç duyan diğer kullanıcılara satmalarını sağlayan merkezi olmayan bir eşler arası platform. Golem, düzinelerce aygıtın işlem gücünü birleştirerek, boşta kalan bilgisayar gücü için ilk küresel pazarı yaratan bir süper bilgisayar ağı.

Golem (GNT)’i farklı kılan nedir?

Golem ağı, kullanıcılarına hesaplama gerektiren herhangi bir görevi tamamlama olanağını sağlamak için tüm gücü kullanır. Platform, temel olarak karmaşık çalışmalar ve projeler için inanılmaz miktarda işlem gücü gerektiren bilim insanlarına yönelik. Golem ekosistemiyle ilişkili iki tür kullanıcı vardır: istekte bulunanlar ve sağlayıcılar. Birincisi emirleri vermek ve işlem gücünü istemekle birlikte, daha sonraları GNT’de (Golem token) bir ödül olarak sunacak.

Cihazınıza Golem uygulamasını yükledikten sonra, ne kadar işleme gücü sağladığınızı seçmeniz istenir. Ardından, “Golem Başlat” düğmesine tıklayın. Tahsis edilen gücün seviyesini değiştirmenin ancak tüm süreçler durdurulduğunda gerçekleştirilebileceğini lütfen unutmayın. Beklendiği gibi platform, cihazınızın toplam gücünü ve belleğini kullanmaz. Golem sadece isteklilerin sunduğu görevleri çözmek için bilgisayarınızın işlem gücünü kullanır ve bu sadece “Golem” düğmesine tıklandıktan sonra başlar.

Golem (GNT) nasıl çalışır?

Golem, kullanıcıların bilgisayar kaynaklarını kiralayarak kripto para kazanmalarını sağlıyor. Platform büyük görevleri ayırır ve bunları birden çok bilgisayar düğümüne dağıtır. İstekler tamamlandıktan sonra kullanıcılar ödeme alır. Görevler çözülmesi gereken matematiksel bulmacalardır. Bir kullanıcı olarak, bilgisayarınızın alacağı göreve ve ilgili ücrete karar verirsiniz. Seçtiğiniz herhangi bir görevi kabul edebilir veya reddedebilirsiniz.

Golem tokenleri nasıl alınır?

Dijital paralarınızı korumak için belirli bir dijital cüzdana ihtiyacınız olacak. Golem ağı, Ethereum ve akıllı sözleşmeleri bir işlem sistemi olarak kullandığından, tasarımcıları MyEthereumWallet uygulamasını kullanmanızı tavsiye eder. Zaten bir hesabınız varsa, ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz. Ancak hesabınız yoksa aşağıdaki yöntemi izlemelisiniz.

Yeni cüzdanınızı oluşturduktan sonra, özel bir anahtar alacaksınız. Daha sonra, hesabınızın verilerini güçlü bir şifre kullanarak şifrelemek zorundasınız. İlk olarak, Ethereum satın almanız ve Golem tokenleri ile değiştirmeniz gerekecek. İstediğiniz kripto para borsası aracılığıyla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Bu adımlar tamamlandıktan sonra, platformun sihirbazı yapılandırma işleminde size daha fazla yol gösterecek.

Golem (GNT) kripto parasının geleceği

Golem, P2P ve Blockchain teknolojilerinin en iyisine dokunarak, genellikle kiralama ve borç alma ile ilgili maliyetleri azaltmak için çaba gösteren güçlü ve yenilikçi bir platform. Kullanıcılara, ihtiyaç duyulan herhangi birine ekstra bilgi işlem gücü verme olanağı sağlar. Kripto para birimi, nispeten yeni bir piyasa rekabetçisi olmasına rağmen, gelecekteki olumlu gelişmeler için ümit vaat ediyor ve adil bir başarı payına sahip.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Coindoo

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin