7 Ekim Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
7 Ekim Tron fiyat analizi: TRX için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

TRON’un uzun vadeli teknik fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ayılar hala uzun vadede TRON (TRX)’u kontrol ediyor.
  • Analistlere göre yatırımcılar, düşüş gösteren ters dönüş mumları ile hareketli ortalamaların etrafında, satış yapmayı iyi bir strateji olarak düşünebilir.
  • TRON’un uzun vadeli teknik fiyat analizine göre, TRX’in uzun vadeli görünümü zayıf.

TRON’un uzun vadeli teknik fiyat analizi

TRX/USD paritesi uzun vadeli eğilim: Ayı

Tedarik bölgesi: 0,09 ABD doları, 0,10 ABD doları, 0,11 ABD doları

Talep bölgesi: 0,05 dolar, 0,04 ABD doları, 0,03 ABD doları

TRON’un uzun vadeli görünümü zayıf. Boğalar fiyatı 0,05 dolarlık arz alanına gönderdikten sonra TRON, geri dönüşü gerçekleştirmek için çılgınca bir çaba gösterdi. Bu yukarı yönlü hareket, 50 günlük EMA’nın altındaki 0,07 dolarlık arz bölgesinde ayılar tarafından reddedildi.

Bu, düşüş hareketi 0,06 dolar seviyelerinde başka bir fiyat düşüşüne neden oldu ve fiyatın aşağıya doğru ivme kazanmasını sağladı. Bu, boğaların piyasaya geri dönmesine yardımcı oldu. Ancak 50 günlük bir EMA’da bir düşüş tekrar reddedilerek kısa ömürlü oldu. Geçtiğimiz haftaki uzun vadeli TRON fiyat analizinde, EMA’ların bölgesinde yukarı yönlü hareketlerin reddedilmesi öngörüldü. Bu hafta da aynı şeyler görülecek.

TRON’un uzun vadeli teknik fiyat analizi
TRON’un uzun vadeli teknik fiyat analizi

Ayılar uzun vadede TRON’u kontrol ediyor

Yukarıdaki grafikten, paritenin 12 günlük EMA’da bir düşüş yolu oluşturduğunu görebiliyoruz. Bu alan bir satıcı arenası ve dolayısıyla ayıların baskısının önümüzdeki hafta da artacağına işaret etmekte. Stokastik Osilatör aşırı satım bölgesinde olup, bu durum bazı yükseliş momentumlarının görülebileceğini ima etmekte. Ancak bu muhtemelen daha fazla düşüş eğiliminin devam etmesi için bir geri çekilme de olabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptoglobe

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin