Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı
Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı

Goldmoney BTC’ye küstü, Bitcoin’nin dijital altın rüyası suya düştü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son Bitcoin haberleri Goldmoney’in kripto para birimleri ve BTC hizmetlerini durdurduğunu gösteriyor. Değerli metal yatırım şirketi, herhangi bir problemden kaçınmak için iki aydır Bitcoin kullanıcılarına fon çekme imkânı verdi.

Firma Bitcoin ile daha fazla seçenek sundu

Goldmoney’in, dünyaca ünlü kıymetli maden yatırım şirketlerinden biri olduğu göz önüne alındığında, bu birçok kripto fanatiği için sinir bozucu oldu. En önemlisi, bu, birçok uzman tarafından popüler bir şekilde önerilen bir şey olan Bitcoin’in gerçekten altın yerine, paraya bir alternatif olarak hizmet edip edemeyeceğini sorgulanmasıdır.

Firmaya göre, başlangıçta kripto içeriğinin nedeni tüketicilere daha fazla seçenek sunmaktı. Bu onların “ezici başarıya” tanık olmalarına neden oldu. Peki fikrini ne değiştirdi? Goldmoney’in Yönetim Kurulu’na göre, nihai karara varmada birçok faktör değerlendirildi.

Uzun ayı piyasası Bitcoin’e küstürdü

Söz konusu faktörlerden bazıları, neredeyse bir yıl boyunca tanık olduğumuz uzun ayı piyasasını belirtmekle birlikte, kripto para birimleri için yavaşlayan ilgiyi içeriyor.

Goldmoney, bir pazarın ortaya çıkmasının kendilerini güçlendirmeye yardımcı olacağına inanıyor. Özellikle, “değerli metal endüstrisindeki yeni büyüme girişimlerine odaklanabiliyorlardı”.

Peki bu durum Bitcoin’in asla “dijital altın” olamayacağı anlamına mı geliyor? Mutlaka, uçucu hale gelme şekline bağlı olduğu için, yani, eğer istikrarlı bir varlık haline gelirse, fırsat kapıları potansiyel olarak açılabilir! Şu anda, BTC’nin Aralık 2017’den bu yana değerinin yaklaşık %80-85’ini kaybettiğini düşünürsek işler biraz zorlaştı.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin