Bloomberg müjdeyi verdi: “Bitcoin yükselişi yeni başlıyor.”
Bloomberg müjdeyi verdi: “Bitcoin yükselişi yeni başlıyor.”

Goldman Sachs, Bitcoin türev ürünlerini mi piyasaya sürecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

En son raporlara göre, Mayıs ayında kripto ticaret masası açacağını açıklayan Goldman Sachs, müşterilerini Bitcoin türev ürünlerini aktif olarak işlemeye davet ediyor. Dahası, bir süre önce bildirdiğimiz gibi şirket kripto depolama çözümlerini sunmanın yollarını da araştırıyor.

Goldman Sachs, Bitcoin türev ürünlerine odaklanıyor

Bankaya yakın kaynaklara göre, şirket Bitcoin türev ürünlerine odaklanıyor ve pazara bağlı herhangi bir yeni ticarete konu ürün sunmak için acele etmiyor. Önceden, şirketin aktif olarak, halihazırda mevcut olmayan bir Ether türevini oluşturmaya çalıştığını bildirdik.

Ether’in herhangi bir düzenlenmiş borsada işlem görmediği göz önüne alındığında bu önemli bir gelişme. Ayrıca, bu yılın başlarında CBOE bir Ether türevini piyasaya sürülmesinden bahsetti, ancak henüz piyasaya herhangi bir ürün sunulmadı. Şirketin müşterileri yeni ürünler aramayabilirler, ancak kesinlikle kripto para piyasasına ilgi duyuyorlar. 

Bitcoin’in ticaret hacmi neden arttı?

Bitcoin’in ticaret hacmi, Goldman Sachs’ın Bitcoin türev ürünlerine odaklandığını açıklamasıyla hareketlendi. Ticaret hacminin bir diğer atağı da Bakkt’ın piyasaya sürülmesine ve 12 Aralık tarihinde ilk fiziksel olarak teslim edilen Bitcoin vadeli işlem sözleşmelerinin piyasaya sürülmesine bağlanıyor.

Theblockcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin