Goldman Sachs ilk önce depolama sorununu çözecek
Goldman Sachs ilk önce depolama sorununu çözecek

Paniğe gerek yok: Goldman Sachs hala kripto paralarla ilgileniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bugün ani bir düşüşe geçti ve son 24 saatte toplam piyasa değeri 40 milyar dolar azaldı. Çöküş, Goldman Sachs’ın yüksek beklentili kripto ticaret masası planlarını rafa kaldırmasıyla büyük oranda örtüşüyor gibi.

Goldman Sachs ilk önce depolama sorununu çözecek

Goldman Sachs’ın ne yazık ki bir kripto para ticaret masasını kurma planlarını ertelemeyi seçmesi doğru karar gibi duruyor. Ancak buna rağmen, kripto para birimine olan ilgileri azalmadı. Goldman Sachs kripto para birimi ile ilgili mevcut yasal peyzaj nedeniyle, bir kripto para birimi ticaret masası kurulması birçok adım gerektiren karmaşık bir görev olduğunu farkına vardı. Böylece finansal dev, ilk olarak kripto para birimi depolama sorununun üstesinden gelmeyi seçti.

Yeni keşif sorumlusu projesi ile Goldman Sachs, büyük kurumsal müşteriler için dijital varlıkları elinde bulunduran ve fiyat dalgalanmalarını gözetleyen kripto para bekçileri olarak hareket etmeyi hedefliyor. Bu tür hizmetler küçük özel yatırımcılar için gereksiz olsa da, birçok uzman kripto para için güvenilir bir denetliyicinin yokluğu konusunda şikayette bulunuyor. Goldman Sachs, geleneksel finansal varlıklara sahip olmasından dolayı, boşluğu mükemmel bir şekilde kapatacak.

Piyasanın erteleme kararına verdiği tepki aşırı!

Goldman Sachs açıkça kripto para birimiyle ilgilenmeye devam ediyor. Bir şirket sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, şirketin hala alanda en iyi şekilde nasıl hizmet vereceğini keşfetmenin yollarını araştırdığı söyledi. Ticaret masasında bir gerileme yaşarken, şirket bu arada kripto para dünyasına katkıda bulunacak ve başka yollar aramaya devam edecek.

Tüm detaylar göz önüne alındığında, şirket ile ilgili haberler, kripto para piyasasında gözlenen sert tepkiyi hak etmiyor gibi görünüyor. Ancak aynı zamanda Sachs’ın çıkarına dair söylentilerin geçen Ekim ayından beri kabardığı gerçeğini de göz önünde bulundurarak anlaşılabilir. Aralık ayında şirketin, kripto masasının en geç Haziran ayı sonuna kadar açık olması planlanıyordu. Planlanan tarihten üç ay sonra Sachs, kısa vadeli planlarını pazar için hassas bir zamanda olduğunu açıklayarak iptal etti ve piyasa paniğe kapıldı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin