Goldman Sachs, dijital para birimlerinin kullanımında
Goldman Sachs, dijital para birimlerinin kullanımında "patlama yaşanmasını" bekliyor

Goldman Sachs CFO’su: “Bitcoin ile ilgili Goldman Sachs haberleri sahte.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Goldman Sachs CFO’su (üst düzey yöneticilerinden biri), bugün Goldman Sachs’ın kripto para ticaret masası açma planlarını ertelediğine ilişkin söylentiler konusunda açıklama yaptı.

Goldman Sachs CFO’su: “Haberler sahte!”

Goldman Sachs CFO’su Martin Chavez, San Francisco’daki TechCrunch Disrupt Konferansı’nda sahneye çıkarak şunları söyledi:

Bu terimi kullanacağımı hiç düşünmemiştim ama bu haberleri gerçekten sahte haber olarak tanımlamak zorundayım.

Goldman “müşteriler istediği” için Bitcoin türev ürünü üzerinde çalışıyor

Haberlerin sahte olduğunu ifade eden Chavez, ayrıca bankanın konuya yönelik bir zaman çizelgesi olmadığını da ekliyor. CFO, Goldman’ın “müşteriler bunu istediği” için Bitcoin ile bağlantılı bir tür türev ürün üzerinde çalıştığını söyledi. Martin Chavez konuya yönelik şunları belirtti:

Araştırmanın bir sonraki aşaması, teslim edilemeyen ileriye çağrı olarak adlandırdığımız şey. Bunlar karşı türevlerin üzerinde, ABD dolarına yerleşirler ve referans fiyatı bir dizi borsa tarafından kurulan Bitcoin-ABD dolarıdır.

Wall Street devi,  müşterileri için kripto para seçeneği başlatacak

Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatının, bu hafta başında Goldman Sachs’ın kripto para ticaret masası açma planlarını ertelediğine ilişkin haberler sonrasında düştüğü iddia edildi. Wall Street devi, gelecek yıl müşterileri için bir çeşit kripto para seçeneği başlatmayı düşünüyor. Ancak bankanın planladığı şey hiç bu kadar net olmadı.

CNBC

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin