Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi
Circle CEO'sundan yeni Bitcoin öngörüsü geldi

Goldman Sach destekli Circle, kripto para bundles başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Circle, yeni “Circle Collections (Koleksiyonları)” isimli kripto para bundles açıklanmasını takiben kripto fonu yatırım endeksi teklifine bir başkasını daha ekliyor.

Circle kripto para bundles ile kripto paraları paket olarak satacak

Goldman Sach destekli Circle, yatırımcılara kripto paralara yatırım yaparken daha kolay bir seçenek sunacak. Circle’ın Circle Collections’ı hakkında pek fazla bilgi bulunmuyor. Ancak platformlar gizlilik ve yatırım için paket oluşturur. Circle Collections’ın da yatırımlar için bir ödeme, gizlilik ve platform paketi olacakmış gibi görünüyor. Üç bundles’ın ismi dışında, hangi kripto paraların pakete dahil edileceği hakkında bilgi verilmedi. Bununla birlikte, paketlerin isimlerinden hareketle, her paket için birkaç seçenek tahmin edilebilir.

Bundles bir endeks fonu gibi çalışacak, yatırımcılar dengesi, her bir Circle Collections’daki projeler arasında piyasa ağırlığına dayalı olarak, en değerli ve en az değerli yatırımcı fonları alanından en az değerli olanlara kadar yayılacak. Portföy ayarlamaları ile ilgili kesin detaylar henüz belirlenmedi. Circle Collections’ın eklenmesi, Coinbase ve Abra’nın kripto fonlarının piyasaya sürülmesinin ardından geliyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin