Coinbase Institutional Başkanı Adam White, kurumsal müşteriler ile ilgileniyordu
Coinbase Institutional Başkanı Adam White, kurumsal müşteriler ile ilgileniyordu

Coinbase’de neler oluyor? Coinbase Institutional Başkanı görevinden ayrılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD’nin en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Coinbase Institutional Başkanı Adam White’ın şirketten ayrıldığını duyurdu.

Coinbase Institutional Başkanı Adam White, kurumsal müşteriler ile ilgileniyordu

White’ın şirketten ayrılışı, serbest yatırım fonları ve diğer kurumsal müşteriler gibi büyük müşterileri de San Francisco merkezli platforma bağlamaya çalıştığı kritik bir zamanda geldi. White’ın son görevi Coinbase Institutional Başkan Yardımcılığı ve Genel Müdürü’ydü. Bir şirket sözcüsü konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Gidişini gördüğümüz için son derece üzülürken aynı zamanda onun ortaya koyduğu kurumsal yatırımcılar için en güvenilir yer olmaya dönük vizyonu yerine getirme konusunda da bu grubun yeteneğine güveniyoruz.

Adam White kuruluş aşamasından beri Coinbese’te çalışıyordu

Dün şirket Instinet’in eski CEO’su Jonathan Kellner, White’ın kurumsal işlerinin kapsamını devralacak şekilde Coinbase’e katıldığını duyurdu. White, Coinbase’in 2013 yılında tek odalı bir dairede başladığı ve Bitcoin henüz 200 dolardan işlem gördüğü bir zamanda şirkete katıldı. Coinbase’in CEO’su Brian Armstrong ayrık hakkındaki görüşlerini şu sözlerle belirtti:

Adam, geçtiğimiz beş yıl boyunca şirketimizi ABD’nin en büyük kripto para borsası haline getirmemize çok yardımcı oldu ve Coinbase’in küresel bir varlık haline gelmesinde ve iş ahlakımızı birden çok ofise ölçeklendirmenin ayrılmaz bir yapı taşıydı.

Harvard Business School’da MBA yapan White, Coinbase’den önce ABD Hava Kuvvetleri ile Bain&Co’da danışman olarak görev yaptı.

Bloomberg

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin