GMO Internet stablecoin çıkarıyor - Kripto Para Haber
GMO Internet stablecoin çıkarıyor - Kripto Para Haber

GMO Internet, stablecoin çıkarıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon internet şirketi GMO Internet Co. Ltd., salı günü Japon Yen’ine bağlı bir kripto stablecoin yayınlamayı planladığını açıkladı. GMO Internet stablecoin için 2019 mali yılının başlangıcını işaret etti. “GMO Japon YEN (GJY)” tokenleri 2019’un başında başlatılacak.

Birçok şirket kendi varlıklarını başlatma niyetine işaret ederken GMO, karar alma sürecinden bahsetti.

Japon Yen’i tarafından teminatlandırılmış yeni döviz kurunun yüksek kredi değeri, düşük ücret ve havale hızını birleştiren ideal bir para birimi yaratmayı amaçladık.

Yenilenmiş para birimini ihraç ederek GMO Internet, işlemleri kredi değerliliğiyle desteklemeye devam edecek.

GMO Internet stablecoin ile ne amaçlıyor?

GMO Internet, stablecoin ile piyasaya çıkma adımını, Mayıs 2017’de sanal borsa ve Aralık ayında kripto madenciliğine başlamasıyla stratejik bir iş adımının bir devamı olarak görüyor. Dijital para birimleriyle ilgili iş alanları kabaca borsa, madencilik ve settlement olmak üzere üç alana ayrılabilir.

Stablecoinler, temelde kendi değerini yasal para birimi ile destekleyerek fiyat istikrarını istikrarlı kılan sanal para birimleridir.

Temmuz ayında GMO, Blockchain destekli online bankasını başlatmıştı. Bununla birlikte Gemini ve Paxos geçtiğimiz ay USD destekli stablecoinler çıkaracağını açıkladı.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin