Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor
Analistler tedirgin: Bitcoin bıçak sırtında yönünü arıyor

GMO Internet artık Bitcoin Cash (BCH) üretmeyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

GMO Internet, Japonya merkezli maden şirketi ve madencilik çip üreticisi. GMO İnternet Bitcoin Cash (BCH)  madencilik faaliyetini durduracağını ve bunun yerine sadece Bitcoin’e odaklanacağını açıkladı. Bu açıklama, büyük olasılıkla, Bitcoin madenciliği ve Bitcoin Cash madenciliği arasındaki önemli kazanç farkından dolayı yapıldı.

Bitcoin Cash (BCH) Bitcoin’e göre daha az kârlı

Bu bilgiler yatırımcılara, faaliyetlerin Bitcoin’e nasıl yöneldiğini açıklayan GMO şirketinden geldi.

Üretim tablosu
Üretim tablosu

Madencilik büyük olasılıkla sadece iyi bir iş anlayışı ve kârlılığın artması durumunda GMO’nun bir noktada operasyona devam etmesi olası. Şubat ayında, 287 BCH’lik bir üretim gerçekleşerek, madencilik faaliyetlerinde Bitcoin Cash için en yoğun ay oldu. Bu durumun, Bitcoin’den daha küçük bir ağa sahip olan Bitcoin Cash ağında %51’lik bir saldırı korkusuyla da alınan bir karar olduğu düşünülüyor. Ancak pek çok kişi, böyle bir saldırının herhangi bir anlamda kârlı olabileceğini düşünmüyor. Bu sebeple de saldırı ihtimalini çok düşük olarak görüyorlar.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin