VeChain fiyat analizi: Bugün sert yükselen VET fiyatı artmaya devam edecek mi?
VeChain fiyat analizi: Bugün sert yükselen VET fiyatı artmaya devam edecek mi?

VeChain (VET) kurucusu yeni ortaklık için sinyal verdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

VeChain (VET) kurucusu Sunny Lu, geçtiğimiz günlerde ağın geleceği hakkında konuştuğu YouTube’da yayınlanan canlı bir röportaj gerçekleştirdi. VeChain topluluğunun “en iyisi” olduğunu söyleyen Lu, tutarlı ve sürekli destek için topluma teşekkür ederek konuşmaya başladı.

VeChain (VET), token takasını tamamlamak üzere

Sunny Lu, ERP20 tokenlerinin %90’ın da MainNet ile ilgili her şeyin plana göre çalıştığını, VEN’den VET’e sağlıklı bir geçiş olduğunu açıkladı. Ayrıca, Lu çeşitli görevleri toplu olarak yayınlamayı mümkün kılan “Çok Görevli İşlemler” protokolüyle gurur duyduğunu ekledi. CoinMarketCap verilerine göre yazım sırasında VeChain, 0,017 dolardan işlem görerek en değerli kripto para sıralamasında 17. sırada bulunuyor.

VeChain fiyat grafiği
VeChain fiyat grafiği

VeChain için yeni ortaklık yolda!

Ek olarak, VeChainThor cüzdanının bir sonraki sürümü, halka açık imza işlevini destekleyecek. Ve çevrimdışı imza işlevi ile yakında devreye girecek. Ayrıca, kimliklerini doğrulamak için izin veren VeVID hizmeti son test aşamasında. Ve yakında hizmete sunulacak. Lu, VeChain’in zaten BMW ve Renault’u da içeren mevcut ortaklıklarına yeni bir otomotiv şirketi ekleyeceğini de doğruladı. Yakın zamanda açıklanması beklenen ortaklığın VeChain topluluğunu şimdiden heyecanlandırdığı görülüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin