2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?
2021'de gizlilik coin'leri: Fiyatı 1 yılda 5 kat artan bu coin için sırada ne var?

Gizlilik odaklı Zcash, Monero ve Bytecoin’in açığı bulundu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para evreninin en tartışmalı isimlerinden Craig Wright; Zcash, Monero ve Bytecoin hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Gizlilik odaklı kripto para birimleri izlenebilir”

Bitcoin SV’nin ve nChain ekibinin bir parçası olan ve aynı zamanda Fake Satoshi olarak da bilinen Wright; Zcash, Monero ve Bytecoin gibi neredeyse tüm gizlilik odaklı kripto paraları tamamen izlenebilir hale getirecek bir yol olduğunu belirtti. Wright:

Evet, ZCash ve Monero’yu tamamen izlenebilir hale getirebilirim. Hepsini izlemeyi başarabilirim.

Ayrıca Wright, Blockchain’e dayanmayacak, gerçekten isimsiz bir kripto para çıkarabileceğini de sözlerine ekledi.

Gizlilik odaklı bir kripto para kullanmak, bir ‘suçlu kripto parası’ kullanmak demektir ve zaten birçok ülkede suç işliyorsunuz anlamına gelir. Bu yüzden, federallere bir avuç suçluyu yakalamalarına yardım etmekten çok, onu nasıl durduracaklarını öğretmeyi tercih ederim.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin