Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri
Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri

Gizemli Bitcoin balinası 40 bin BTC’yi taşıdı! Flaş: Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Stellar, TRON ve Cardano haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük bir Bitcoin transferinden Ripple’daki  yeni benimsenmeye kadar Kripto Para Haber’deki en güncel kripto para haberleri ile geişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Balina gözlemcileri, büyük bir Bitcoin transferini vurguluyor. “Loaded” adını alan anonim bir balina olduğu düşünülen gizemli bir Bitcoin hodler, sadece 57 sentlik bir ücret karşılığında 40.000 BTC’yi 229 milyon dolar değerine taşıdı. Transfer, bir aracı kuruluştan hiçbir izin veya üçüncü bir tarafın büyük bir ücret almasını gerektirmedi ve birkaç dakika içinde yerleşti.

İşlem, ücretleri düşürerek daha fazla Bitcoin işlemine olanak tanıyan bir protokol olan Bitcoin’in ölçeklendirme çözümü Segwit’i kullandı. Segwit’in benimsenme takipçisi Woobull’a göre, Bitcoin ağındaki işlemlerin yaklaşık %40’ı, 2017 Ağustos’unda başlatılan teknolojiyi kullanıyor.

Ethereum (ETH) haberleri

EthHub Weekly’nin son sayısı, Ethereum’la ilgili her şeyi kapsıyor. Yeni mesaj Ethereum 2.0 ve Gnosis, Maker ve Loopring dahil Ethereum tabanlı platformlardaki bir dizi gelişmeleye bakıyor.

Ripple (XRP) haberleri

Banesco Panamá, Ripple’ın sınır ötesi ödemelere yönelik teknolojisini test eden bölgedeki ilk banka olduğunu ve yakın gelecekte teknolojiyi müşterilerine sunmayı planladığını söyledi. Şirket, xCurrent’ı mı yoksa Ripple’ın XRP-tabanlı xRapid’ini kullanmayı planladıklarını onaylamadı.

Litecoin (LTC) haberleri

Kripto veri toplayıcısı CoinGecko, şimdi 100 günden daha kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan bir sonraki Litecoin halving  için bir geri sayım saati ayarladı.

Stellar Lumens (XLM) haberleri

Stellar tabanlı kitle fonlaması platformu Smartlands, Stellar’daki menkul kıymet tokenleri için ilk cüzdan dediği şeyi başlattı. Smartlands konuya yönelik şunları söyledi:

Smartlands cüzdanı yalnızca Smartlands Platform tarafından işletilen Stellar Network’ün düzenlenmiş segmentinde çalışacak. Her yatırımcının KYC’yi geçmesi ve menkul kıymet tokenlerini platform üzerinde gerçekleştirebilmesi için mevcut yasa ve düzenlemelere uyması gerekecek. AI tabanlı bir uyumluluk motoru her bir işlemi kontrol edecek ve yasadışı faaliyetleri önleyen AML risklerini puanlayacak.

TRON (TRX) haberleri

TRON’un en son haftalık raporu çıktı. Yeni sürüm, airdrop’lar ve teşviklerle ilgili güncellemeler dahil olmak üzere TRON ekosistemindeki en son gelişmeleri kapsıyor ve ayrıca TRON’un yerel kripto para birimi TRX ile TRON tabanlı BitTorrent Token (BTT) arasındaki farkı da ortadan kaldırıyor.

Cardano (ADA) haberleri

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, akıllı sözleşmeler ve platform için yeni bir ademi merkeziyetçilik getirmeyi vaat eden Shelley’nin lansmanının neden geciktiğini yeni bir videoda anlattı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin