Ripple CEO'sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!
Ripple CEO'sundan önümüzdeki 12 ayı ilgilendiren bomba açıklama!

Ripple CEO’su: “coinlerin ve tokenlerin yüzde 99’u tedavülden kalkacak” – Neden böyle düşünüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinMarketCap’te listelenen 2.147 tane kripto para birimi var ve bunların çoğu son birkaç gün içinde çift haneli yüzdeli artışlar yaşadı. Ancak, bu kriptoların önemli kazançlar elde etmeleri, tek başına yatırım yapmaya değer oldukları anlamına gelmiyor.

“2019 FinTech Ideas Festival” ilk gününde bu konuyu ele alan PayPal CEO’su Dan Schulman ve Ripple CEO’su Brad Garlinghouse bir söyleşi gerçekleştirdi.

İki fintech CEO’su sanal para kullanımı, Blockchain teknolojisinin gelişimi, Megabanks’ın hareketi ve sektöre dair birçok konu hakkında konuştu.

Garlinghouse: “Coinlerin ve tokenlerin yüzde 99’u tedavülden kalkacak”

Garlinghouse ve Schulman kripto paralar ve Blockchain teknolojisi hakkında çeşitli ilginç konular üzerinde konuştular. Ancak dinleyicilerin asıl dikkatini çeken söylem ise Garlinghouse’un kripto para birimleri hakkında söyledikleriydi.

Schulman Garlinghouse’a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğerleri gibi farklı Blockchain’leri bir araya getirme olanakları ve umutları hakkında bir soru sordu.

Garlinghouse’un cevabı şu şekilde oldu :

2.000 farklı token gibi ve“ farklı Blockchain tanımlaması ”gibi bir şey var ve bunların% 99’unun ortadan kalkacağını düşünüyorum.

Daha sonra bunun rastgele bir sayı olduğunu kabul etti. Ancak daha sonra 10 farklı uygulanabilir Blockchain gibi bir şey olabileceğini söyledi:

Kripto paralarının büyük çoğunluğu ortadan kalkacak ve bu, birçoğunun net olmayan bir kullanım konusu veya kanıtlanmayan bir kullanım alanına sahip olması nedeniyle olacak. Ve bunu zaten bir dereceye kadar görüyorsunuz. Çünkü likidite yok. Sonuçta dijital varlık alanında, likidite başarı için kritik öneme sahip.

Bugünün coinleri ve tokenleri hayatta kalacak mı?

Garlinghouse’un Kripto paralarının ve tokenlerin yüzde 99’u ortadan kalkacak iddiasını yinelemesi, ilginç bir zamanda ortaya çıkıyor. Çünkü kripto paraların yüzde 99’u, Bitcoin’in ani yükseldiği son birkaç gün içinde fiyatlarında önemli bir artış yaşadı.

Bu nedenle, eğilim gerçekten değişiyorsa ve şimdi bir boğa piyasasına giriyorsak, bu kriptoların bir sonraki boğa piyasası için ayakta kalacağı anlamına mı geliyor?

Bitcoin fiyatı yükseldiğinde, genel kripto piyasası bu kripto varlığı takip ediyor ve hatta “shitcoin” olarak ifade edilen kripto paralarda yüksek sıçramalar görülebiliyor. Bu nedenle, bu şatların devam etmesi durumunda bugünkü kripto para birimleri bir süre daha uzun süre hayatta kalabilir. eğer gördüğümüz fiyat dalgalanmaları bir boğa piyasasına geçişin başlangıcıysa, daha uzun süre hayatta kalabilirler.

investinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin