Gizemli balina bu altcoin'lerden alım yaptı! İşte detaylar
Gizemli balina bu altcoin'lerden alım yaptı! İşte detaylar

Gizemli balina bu altcoin’lerden alım yaptı! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gizemli balina adresi kripto piyasası yükselirken by altcoin’lerden alım yaptı. 4 Trilyon SHIB’li Shiba Inu balinası holdingleri artırıyor. Satın aldığı altcoin’ler aşağıda yer alıyor. WhaleStats’a göre, WhaleStats başına 48. sırada yer alan ve dört trilyon SHIB veya 91.757.200 dolar değerinde olan Ethereum balinası “Sabo”, 1.024 Maker (MKR) satın alarak kripto varlıklarını genişletti. Gizemli alıcı “Sabo” tarafından satın alınan bir diğer altcoin ise AAVE 2,746.299 dolar değerinde 16.706 tokeni oldu.

Balinalar bu altcoinlere yöneliyor

Etherscan‘da izlenen WhaleStats tarafından paylaşılan veriler, başka bir büyük Ethereum balinasının Shiba Inu meme kripto para biriminde toplam 271 milyardan fazla tokene ulaştığını gösteriyor.

WhaleStats’ta 207. sırada yer alan balina, portföyüne toplam 271.370.420.630 SHIB ekledi. Zincir içi analitik firması Santiment tarafından bildirildiği üzere, son birkaç gün içinde AAVE büyük balina işlemleri gördü. Bununla ilgili konuşan Santiment, 24 Mart tarihinde yedi 1 milyon dolarlık işlem yapıldığını ve bunun fiyat düşmeden önce bir fiyat artışına yol açtığını belirtti.

Aave, kripto para merkezi olmayan bir finans protokolüdür. Borç verenler, dijital varlıkları özel olarak oluşturulmuş likidite havuzlarına yatırarak kazanç elde ediyor. Benzer şekilde, borçlular daha sonra bu likiditeyi kullanarak bir flaş kredi almak için kriptolarını teminat olarak kullanabilirler. CoinMarketCap’e göre Aave şu anda piyasa değeri açısından 53. en büyük kripto para birimi ve 164.69 dolardan işlem görüyor.

Maker (MKR), MakerDAO ve Maker Protocol’ün, kullanıcıların DAI stablecoin’i çıkarmasına ve yönetmesine olanak tanıyan yönetişim tokeni. Maker ekosisteminin, merkezi olmayan finans (DeFi) sahnesindeki en eski projelerden biri olduğu bildiriliyor. MKR, piyasa değerine göre 56. en büyük kripto para birimidir ve yayınlandığı tarihte 1.986 dolardan işlem görmektedir.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin